Michaël van de Poppe verwacht een 20 tot 60x voor deze altcoins

De gerenommeerde Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk aan zijn ruim 600.000 volgers op Twitter aangegeven dat hij de altcoins Polygon (MATIC), Cosmos (ATOM), Avalanche (AVAX), Concordium (CCD) en SKALE (SKL) gaat kopen omdat hij een opluchtingsrally voor de markt verwacht. Hij gaf aan dat hij altcoins aan het inslaan is die hem 20 tot 60x rendement op zijn investering kunnen opleveren. Hij tweette:

“Sommige projecten die ik langzaam opbouw voor de volgende bull-cyclus:

– ATOM
– MATIC
– Avax
– CCD
– SKL

Ik denk dat dit het pakket zou zijn om in de volgende bull-cyclus 20-60x rendementen te behalen.”

Tijdens een persconferentie op woensdag zei Fed-voorzitter Jerome Powell dat het tempo van de renteverhogingen de komende maanden waarschijnlijk zal vertragen. Van de Poppe reageerde op dit nieuws door aan te geven dat het een goed teken is voor crypto:

“Hiermee is Jerome Powell sullig geworden. Goed teken voor markten.”

Van de Poppe zei tevens dat de aanstaande fusie van het mainnet van Ethereum en het proof-of-stake-systeem, genaamd Beacon Chain, in september ook positief is voor de cryptomarkt. Hij tweette het volgende:

“Ideale ingrediënten voor een Summer Relief Rally zijn er:

– Powell wordt sceptisch over beleid en meer afhankelijk van gegevens.
– ETH-fusie komt eraan in september.
– Zware impact op 3AC, Celsius en meer al ingeprijsd.

Ik zie ETH naar $2.400 en BTC naar $28.000-30.000.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!