Veel mainstream namen zullen binnenkort het Avalanche-ecosysteem betreden, aldus president Ava Labs

In een nieuw interview met Anthony Pompliano zei de president van Ava Labs, John Wu, dat mainstream namen uit de wereld van financiën en gaming binnenkort het Avalanche (AVAX) -ecosysteem zullen betreden. Hij gaf het volgende aan:

“Ik wou dat ik je specifieke namen kon geven, maar ik ben erg enthousiast over bepaalde traditionele grote merken die coole dingen gaan doen op Avalanche. Het is nog steeds hetzelfde thema van real-world activa die in dit ecosysteem komen en het ecosysteem voor iedereen laten groeien, zowel aan de kant van de financiële dienstverlening als aan de kant van gaming.

We hebben ook veel zicht op gaming omdat de subnetten echt door veel gamers zijn geadopteerd om in feite hun eigen uitvoeringsomgeving op een zeer snelle manier te creëren.

Dat zijn twee gebieden waar we super enthousiast over zijn. Ik wou dat ik je specifieke namen kon geven, maar voor het publiek, blijf op de hoogte en… ze zullen het binnenkort horen.”

Als het gaat om traditionele financiën, gaf Wu aan dat het systeem momenteel vastloopt door een gebrek aan efficiëntie en onderlinge verbondenheid tussen databases:

“De financiële instellingen zijn zich er terdege van bewust dat de kracht van de blockchain, of het cryptosysteem, is dat wanneer je informatie en geld nodig hebt om tegelijkertijd te bewegen, de blockchain daarvoor een zeer krachtig hulpmiddel is.

Als je een voorraad afwikkelt, zijn er zoveel tussenpersonen. Creditcards, er zijn zoveel tussenpersonen. En ze werken allemaal vanuit hun eigen respectievelijke databases en er moet veel afstemming plaatsvinden.”

Wu gelooft dan ook dat blockchain-technologieën financiële bedrijven ten goede zullen komen door het proces te vereenvoudigen, zoals het elimineren van schakels in de transactie-afwikkelingsketen. Hij gaf het volgende aan:

“Veel spelers in de financiële dienstverlening experimenteren eigenlijk met blockchain. De hoeveelheid experimenten van blockchain-ontwikkeling – niet alleen experimenten, innovatielabs – maar de hoeveelheid ontwikkeling … Ze zien de technologie als een manier om efficiëntie te creëren en meer productiviteit te creëren en de kosten eruit te drukken.”