De DFI-token van DeFiChain is nu beschikbaar op Huobi Global

Het team achter DeFiChain, een toonaangevende blockchain op het Bitcoin-netwerk dat zich toelegt op het beschikbaar maken van gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties en diensten voor iedereen, heeft op maandag 25 juli aangekondigd dat zijn oorspronkelijke DFI-token nu ook beschikbaar is op Huobi Global.

Volgens het persbericht dat is gedeeld met CryptoBenelux, is de DFI-token op 25 juli om 06:00 (UTC) begonnen met handelen tegen USDT op Huobi, terwijl DFI-opnames op 26 juli om 07:00 (UTC) worden geopend. Bovendien kunnen handelaren en investeerders die DFI kopen op Huobi de munt overzetten naar hun DeFiChain-portemonnee of waar ze maar willen.

Het team voegde eraan toe dat zijn DFI-token al beschikbaar is op een paar beurzen, waaronder Kucoin, Bybit (ERC-20-formaat), Bittrex, Bitrue, Hotbit en Bitpanda. Benjamin Rauch, Marketing Director bij DeFiChain Accelerator, merkte het volgende op:

“Genoteerd worden op Huobi is weer een grote stap voor DeFiChain. We zijn blij dat steeds meer grote beurzen DFI vermelden. Vanwege de verscheidenheid aan real-world activa die beschikbaar zijn op DeFiChain, kijken steeds meer topbeurzen uit naar het aanbieden van DFI. Met elke extra vermelding wordt het voor de massa gemakkelijker om de wereld van native gedecentraliseerde financiën op DeFiChain te betreden.”

Huobi bestaat al sinds 2013 en is momenteel één van de toonaangevende cryptocurrency-beurzen in de wereld. Om deze reden gaf het DeFiChain-team dan ook aan dat de DFI-notering op Huobi de toegankelijkheid van DFI onder de wereldwijde gebruikers van cryptocurrency zal verbeteren. Met Huobi kunnen gebruikers een breed scala aan cryptocurrencies kopen, verkopen, staken en lenen, aangezien het een alomvattend ecosysteem biedt voor ervaren cryptohandelaren en investeerders.

Daarnaast is Huobi Global onlangs voorlopig goedgekeurd door de Dubai Virtual Assets Regulatory Authority, waardoor het virtuele activa-uitwisselingsproducten en -diensten kan aanbieden aan vooraf gekwalificeerde investeerders en professionele financiële dienstverleners.

De DFI-token is de oorspronkelijke valuta van het DeFiChain-ecosysteem. Het wordt gebruikt voor een breed scala aan functies, waaronder; het verstrekken van liquiditeit in meerdere pools, inzetten voor blockchain-consensus en veiligheid, dienen als onderpand voor het slaan of lenen van aandelentokens en de dUSD stablecoin, als beloningstoken. Alle DEX-beloningen worden uitbetaald in DFI en de governance-token van DeFiChain.

Voor meer informatie, neem een kijkje op: Website | Twitter | Discord | GitHub

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.