Bitcoin

Tesla’s verkoop van Bitcoin betekent niet veel, aldus Binance CEO

De CEO van ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance, ook wel bekend als Changpeng Zhao, heeft aangegeven dat iemand die Bitcoin verkoopt of koopt geen fundamentele invloed kan hebben op het actief zelf – zelfs niet Tesla CEO Elon Musk. Als blijk van vertrouwen in de industrie zei hij dan ook dat hij nog steeds de meeste munten in zijn bezit heeft die hij kocht toen hij net de markt betrad.

De verkoop van Elon Musk betekent niet veel

In een reactie op het feit dat Tesla 75% van zijn Bitcoin-bezit verkocht, raakte CZ niet in paniek en zei dat de beslissing van Elon Musk, of het nu gaat om het verkopen of kopen van het activum, “niet veel betekent” omdat zijn zet de fundamenten van BTC niet zal veranderen.

De CEO van Tesla onthulde de redenen achter de dump dagen geleden en merkte op dat het bedrijf geld nodig had voor de pas geopende fabrieken in de Verenigde Staten en Duitsland, evenals een betere cashflow om zijn activiteiten in China te ondersteunen, die zwaar werden getroffen door de langdurige COVID-19-lockdown in Q2.

CZ – die ooit $500 miljoen heeft uitgegeven ter ondersteuning van de ambitie van Elon Musk om Twitter over te nemen – voegde eraan toe dat niemand precies weet waarom Musk een grote hoeveelheid Bitcoin heeft verkocht, en beweerde dat ‘s werelds rijkste man mogelijk contant geld nodig heeft om Twitter in het tweede kwartaal te kopen.

“Ik verkoop geen Bitcoin”

Toen hem werd gevraagd of hij een van zijn Bitcoin-posities te midden van de bearmarkt had verkocht, zei CZ dat hij bijna alle “originele” die hij in het begin had gekocht had bewaard en slechts “minder dan een enkel percentage” van de verzamelde voorraad had uitgegeven. Hij beweerde tevens vorige maan dat hij geen fiat heeft, en alles wat hij heeft is crypto – dus het is het enige bezit dat hij gebruikt voor aankopen in het leven. Hij zei het volgende:

“Voor mij heb ik geen dollars. Alles wat ik heb is in crypto’s. Dus als ik geld moet uitgeven, moet ik een deel ervan ergens uitgeven. Voor mij zit ik helemaal in crypto’s. Ik hoef er niet aan te denken om crypto te verkopen. Crypto is mijn geld.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN