Bitcoin games

Cake DeFi gaat een level omhoog door samenwerking met Razer Silver

Cake DeFi, het snelst groeiende cryptofinancieringsplatform van Azië dat zich toelegt op het verlenen van toegang tot gedecentraliseerde financiële diensten, heeft onlangs een samenwerking aangekondigd met Razer Silver, een loyaliteitsprogramma voor gamers. De exclusieve samenwerking levert toonaangevende waarde op voor zowel gaming- als crypto-enthousiastelingen door Razer Silver-klanten in staat te stellen hun Razer Silver in te wisselen voor Cake DeFi-vouchers via de Razer Silver Rewards-catalogus.

Wie zijn Cake DeFi en Razer Silver?

Cake DeFi is een fintech-platform dat zich toelegt op het bieden van toegang tot gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten en applicaties door gebruikers in staat te stellen rendement te genereren uit hun crypto- en digitale activa. Het wordt beheerd en geregistreerd in Singapore en voldoet volledig aan alle wettelijke vereisten van de Monetary Authority of Singapore (MAS). Vanaf eind Q1 2022 heeft Cake DeFi tot nu toe een recordbedrag van $317 miljoen aan beloningen uitbetaald aan haar klanten.

Razer is op zijn beurt een van ‘s werelds toonaangevende lifestyle-merken voor gamers. Het is een van de meest erkende logo’s in de wereldwijde gaming- en e-sportgemeenschappen. Met een fanbase die elk continent omspant, heeft het bedrijf ‘s werelds grootste op gamers gerichte ecosysteem van hardware, software en services ontworpen en gebouwd.

De samenwerking tussen de twee toonaangevende bedrijven

Door de veelzijdige samenwerking wordt Cake DeFi vermeld en gepromoot op de Razer Silver-website. Door op de link te klikken, kunnen Razer Silver-gamers hun loyaliteitspunten inwisselen voor Cake DeFi-vouchers, waardoor ze toegang krijgen tot populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en DeFiChain via het cryptofinanceplatform van Cake DeFi. Naast het bieden van toegang tot een platform waarmee gebruikers cashflow kunnen genereren uit hun crypto-activa, zet Cake DeFi zich in voor het ondersteunen van financiële geletterdheid en crypto-educatie. De CEO en mede-oprichter van Cake DeFi, Julian Hosp, zei het volgende over de samenwerking:

“We zijn verheugd om samen te werken met een invloedrijk gamingbedrijf zoals Razer, dat de kloof tussen gaming en crypto overbrugt om ongelooflijke waarde te leveren aan gebruikers over de hele wereld. Door deze samenwerking hebben we de drempel voor toegang tot het crypto-ecosysteem verlaagd om Razer Silver-gamers naadloos toegang te geven tot crypto-activa op Cake DeFi en hen te voorzien van toonaangevende beloningen. Er is een sterke correlatie tussen gamers en crypto-enthousiastelingen, dus naast het leveren van een hoog rendement op Cake DeFi voor Razer Silver-gamers, zullen we ons ook richten op het bieden van crypto-educatie en geletterdheid, vooral voor nieuwkomers in de industrie.”

Cake DeFi biedt een welkomstbonus aan

Om de lancering van de samenwerking te vieren, biedt Cake DeFi Razer-gamers exclusieve toegang tot zijn opbrengstgenererende diensten. Bestaande Razer-gamers die zich niet bij Cake DeFi hebben geregistreerd, kunnen een speciale promotiecode “RAZER” toepassen, waardoor ze een exclusieve welkomstbonus krijgen wanneer ze hun eerste investering doen. De welkomstbonus zal de vorm hebben van DFI (de eigen digitale valuta van DeFiChain) en extra Razer Silver, die wordt teruggestort op de Razer Silver-accounts van de gebruikers.

Daarnaast krijgen Razer Silver-gamers die hun punten van nu tot 20 augustus 2022 inwisselen voor Cake DeFi-vouchers, nog eens 10% extra korting. Dit betekent dat ze slechts 9.000 (meestal 10.000) Razer Silver hoeven in te wisselen voor een Cake DeFi-tegoedbon van $5. Deze vouchers zijn beschikbaar voor alle Razer Silver-gamers zolang de voorraad strekt.

Alle vouchers die op Cake DeFi worden ingewisseld, worden onmiddellijk automatisch omgezet tegen de marktwaarde, in cryptocurrency – DFI. De DFI wordt toegewezen aan het stakingsproduct van Cake DeFi, waardoor gebruikers elke 12 uur beloningen verdienen. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om de DFI in te trekken, aangezien er geen blokkeringsperiode is.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN