XRP koers

Laatste nieuws omtrent Ripple is goed nieuws voor XRP-houders

De anonieme gastheer van Coin Bureau heeft in een recente video aangegeven dat het laatste nieuws over Ripple bullish is voor de zevende grootste crypto-activa volgens marktkapitalisatie, XRP. Hij vertelde dat Ripple-medeoprichter Jed McCaleb eindelijk al zijn XRP-aandelen heeft verkocht, iets wat goed nieuws betekent voor XRP-houders. Hij zei het volgende:

“Een paar andere verhalen trokken ook mijn aandacht, een die relevant is voor XRP-houders. Blijkbaar is Jed McCaleb eindelijk klaar met het verkopen van al zijn XRP.

Voor degenen die niet bekend zijn, Jed McCaleb was een van de oorspronkelijke oprichters van Ripple. Hij vertrok een paar jaar geleden om samen Stellar op te richten, wat duidelijk een rivaliserend platform is voor Ripple. Een groot twistpunt sindsdien is de toewijzing van XRP door Jed. Hij kreeg ongeveer 9 miljard munten toegewezen, wat meer is dan 18,5% van het totale aanbod van XRP en hij heeft het in feite verkocht.

Hij had een soort overeenkomst met Ripple om het niet allemaal op een gegeven moment te dumpen, maar hij heeft het de afgelopen jaren eigenlijk verkocht, en blijkbaar is hij daar eindelijk mee klaar. Geen enkele XRP heeft meegepompt met de rest van de markt, niet massaal omdat we nog steeds in een bearmarkt zitten, of je het nu leuk vindt of niet, maar dit is zeker goed nieuws voor XRP op de lange termijn.”

De host ging verder met stellen dat Ripple ook de overhand krijgt in zijn juridische strijd met de SEC nadat de federale rechter Sarah Netburn de claim van de toezichthouder op het voorrecht van advocaat-cliënt-verhouding ontkende om de Hinman-documenten achter te houden. Deze documenten kunnen vragen beantwoorden die gunstig zijn voor het in San Francisco gevestigde bedrijf. Hij gaf het volgende aan:

“Ook natuurlijk in combinatie met het goede nieuws dat XRP vorige week had toen het een grote overwinning boekte in zijn zaak tegen de SEC. Die zaak is nog steeds aan de gang, het zal niet snel worden opgelost, maar dit zijn twee goede stukjes goed nieuws voor zowel Ripple- als XRP-houders.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN