Zet Bitcoin een verdere daling in? Koersverwachting Cardano! $0,30 in zicht?


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin (BTC) doet een stap terug, maar wat nu? Is er nog perspectief voor de bulls? Wat zijn de verschillende scenario’s en hoe staat Cardano (ADA) ervoor? Dat en meer bespreek ik in deze video. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.