Coin Bureau houdt deze populaire altcoin in de gaten

De anonieme host van het populaire YouTube-kanaal Coin Bureau, ook wel bekend als Guy, heeft in een recente video aangegeven dat hij een bepaald DeFi-project in de gaten houdt. Hij vertelde aan zijn ruim 70.000 abonnees dat hij geïnteresseerd is in Aave, deels vanwege het aanstaande gedecentraliseerde stablecoin-project. Hij zei het volgende:

“Iets waar ik de laatste tijd naar op zoek ben, en ik vind het een geweldig project, is Aave. We hadden net het nieuws dat het van plan is zijn eigen gedecentraliseerde stablecoin uit te geven. Nu, ik denk persoonlijk dat dat heel, heel opwindend nieuws is …

Ik weet dat sommigen van jullie met hun ogen zullen rollen bij de gedachte aan nog een gedecentraliseerde stablecoin na wat er met de laatste is gebeurd. Maar ik denk dat Aave op dit moment een heel, heel interessant project is. Dus dat is bijvoorbeeld [waarom] ik kijk. Ik heb nog geen Aave tokens gekocht. Misschien niet, maar ik overweeg het zeker.”

Terwijl hij op jacht is naar potentiële toppers in de volgende bullmarkt, denkt Guy dat de bearmarkt tot ver in 2023 en mogelijk zelfs tot 2024 kan blijven consolideren. Hij zei het volgende:

“Hoe lang gaat de bearsmarkt duren? Wanneer is dit allemaal voorbij?

Nou, ik heb dit al een paar keer eerder gezegd, ik denk dat we in ieder geval tot het einde van 2022 hebben en ik denk dat de bearmarkt gemakkelijk tot ver in 2023 en mogelijk zelfs 2024 kan aanhouden. Dus, ik denk dat wat dat antwoord betekent is – Ik weet het niet echt.

Ik weet niet hoe lang deze bearmarkt gaat duren. Persoonlijk denk ik dat het nog wel even gaat duren. Zoals ik al zei, ik denk dat het misschien zelfs 2024 kan zijn, en dat is wanneer de volgende Bitcoin-halvering zal zijn, dus dat is iets dat een rol speelt bij je besluitvorming.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!