Bitcoin Update

Analist geeft aan dat $22.000 een make-or-break-niveau is voor Bitcoin

De bekende cryptocurrency-analist DonAlt heeft recentelijk op Twitter aangegeven dat $22.000 een make-or-break-niveau is voor Bitcoin (BTC). De pseudonieme analist vertelde zijn 414.000 volgers dat hij in de gaten houdt hoe de Bitcoin koers reageert terwijl het zich langzaam een ​​weg baant naar $22.000. Hij tweette het volgende:

“Hier naar kijken is net zo spannend als kijken naar het drogen van verf. $22.000 is nog steeds waar dromen worden gemaakt. We falen daar spectaculair of koesteren ons in glorie. Er zijn hier echt goede bull-and-bear-argumenten te maken. Ik geniet er echter nog steeds meer van om bullish gepositioneerd te zijn.”

Hoewel BTC er in een tijdsbestek van twee weken niet twee keer boven de $22.000 uit is gekomen, benadrukte DonAlt dat het toonaangevende digitale activum in de korte tijdspannes een bullish marktstructuur begint te vertonen. Hij gaf het volgende aan:

“Brak uit het lage tijdsbestek. Over het algemeen denk ik dat niveaus hier niet zo belangrijk zijn. Marktstructuur is veel meer zo. Dit is de eerste keer in lange tijd dat we een hogere low en een hogere high hebben bereikt. [Boven] $22.000 en ik kon zien dat we het enorme gat in Three Arrows Capital opvullen.”

DonAlt verwees naar de enorme uitverkoop van $28.000, veroorzaakt door de ineenstorting van crypto-hedgefonds Three Arrows Capital. Volgens de cryptostrateeg zou een beweging boven de $22.000 BTC naar zijn volgende weerstand kunnen stuwen, die rond de $30.000 ligt. Hij sloot af met:

“Haters haten steun. Nog VEEL werk te doen, maar ik vind deze grafiek nog steeds erg leuk. Niet roepen om het einde van de bearmarkt, alleen voor een aanzienlijke terugval.”

In de handel is mean reversion de theorie dat prijzen na een extreme beweging terugkeren naar hun gemiddelden. In het geval van Bitcoin stelt DonAlt dat BTC toe is aan een gemiddelde reversie nadat het in enkele dagen van ongeveer $30.000 helemaal naar $17.600 is gezakt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN