ArbiSmart Bitcoin

Macrostrateeg geeft aan dat Bitcoin de wereldbevolking kan ondersteunen

In een recent interview met het YouTube-kanaal “What Did Bitcoin Did” heeft Macrostrateeg Lyn Alden aangegeven dat de koningsmunt het in zich heeft om de wereldbevolking te ondersteunen. Ze gaf aan dat ze zich kan voorstellen dat BTC een wereldwijde valuta wordt en acht miljard mensen ondersteunt vanwege de manier waarop Bitcoin (BTC) gelaagd is. Ze gaf het volgende aan:

“Ja, ik denk dat de enige manier waarop het realistisch werkt, is in lagen, oké, zo wordt elk complex financieel systeem ontwikkeld. Dus je hebt in feite Bitcoin [als] de basislaag, [dan] heb je Lightning [Netwerk] en dan heb je daarbovenop verschillende lagen van bewaring.

Je kunt dingen hebben zoals Cash App. Cash App kan worden opgeschaald naar tonnen mensen, maar u vertrouwt natuurlijk op Cash App. Je geeft een zekere mate van het permissieloze op.

Ik denk dat wanneer je meerdere lagen en technologieën met elkaar combineert, mensen hun eigen avontuur kunnen kiezen over hoe ver ze willen gaan in de Bitcoin-stack of wat hun economische realiteit hen toestaat te gaan.

Iemand met veel Bitcoin wil misschien dieper op de Bitcoin-stack gaan, terwijl veel andere mensen misschien willen vertrouwen op die gefedereerde bewaardiensten of volledig bewaarnemingsdiensten of gewoon hun eigen soort Lightning willen opzetten.”

Alden beweerde ook dat geld een soort technologie is en dat we ons nog in de vroege fasen van het bestaan ​​van BTC als valuta bevinden. Ze gaf het volgende hierover aan:

“Als je terugkijkt in de geschiedenis … geld is dit soort technologie, en ik denk dat we hier 13 jaar mee bezig zijn, en we zijn nog steeds voorbarig in termen van het voorstellen van de wereld over 50 tot 100 jaar vanaf nu.

Maar ik denk wel dat de combinatie van een wereldwijd netwerk, met cryptografie, met proof of work, met moeilijkheidsaanpassingen het spel hier heeft veranderd in termen van wat mogelijk is met geld. En Bitcoin is duidelijk de beste versie die we kennen om dat te doen.

Je kunt nooit echt 20-30 jaar vooruitspoelen en zeggen dat de wereld er zo uitziet, maar ik denk dat we deze doos van Pandora hebben geopend om de mogelijkheid van hard geld, goederengeld, opnieuw te creëren, maar één, in tegenstelling tot goud, beweegt op de snelheid van het licht.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN