Bitcoin maakt zich klaar voor langetermijnrally, aldus analist

Ondanks het doorstaan ​​van een meedogenloze neerwaartse trend, heeft de veelgevolgde cryptocurrency-analist TechDev aangegeven dat de Bitcoin koers op weg zou kunnen zijn naar een langetermijnrally die het naar exponentieel hogere prijzen zal brengen.

De pseudonieme analist vertelde zijn bijna 400.000 volgers op Twitter dat hij in de historische prijsactie van Bitcoin vier belangrijke impulsen ziet, die geleidelijk steeds langer duurden om uit te spelen.

Volgens TechDev, terwijl Bitcoin (BTC) nog steeds sterk gedaald is van zijn hoogste punt ooit van $69.000, zou BTC de ondersteuning ergens in de komende jaren opnieuw kunnen testen in een aanloop van meerdere jaren naar het bereik van $400.000. De analist gebruikte tevens Chaiken Money Flow-indicator, die een volumegewogen gemiddelde van accumulaties en distributie over een bepaalde periode registreert, als onderdeel van zijn analyse. Hij tweette het volgende:

TechDev zei dat sommige handelaren misschien te kortzichtig waren als het ging om de mogelijkheid van een ‘supercycle’. Hij gaf aan dat een dergelijk scenario, terwijl het nog steeds speelt, meer tijd kan vergen dan eerder werd aangenomen. Hij zei het volgende:

“Veel gepraat over ‘supercycle’ in 2020-21. Nu veel minder. Een willekeurige definitie, en nog lang niet gevalideerd… maar hoe hadden mensen verwacht dat een gigantische meerjarige parabool van hogere toppen en hogere bodems eruit zou zien?”

Kijkend naar de altcoin-markt, gaf de analist aan dat de huidige marktstructuur doet denken aan de pre-bull run-consolidatie van 2016 en 2017. Hij sloot af met:

“Altcoin marktstructuur observaties. Bekend maar langzamer. Verschillende golftellingen in strijd. Gemis in deze grafiek. Investeer verantwoord volgens uw eigen tijdshorizon en risicotolerantie. Er zijn geen garanties.”