Bitcoin koers

Investeerders hebben $25 miljard klaar staan om de dip te kopen, aldus CryptoQuant CEO

Volgens de CEO van on-chain dataplatform CryptoQuant, Ki Young Ju, hebben de meeste investeerders in crypto de markt niet verlaten ondanks de neergang van de prijs. Ju is van mening dat de daling van Bitcoin (BTC) van het hoogtepunt op $70.000 naar het dieptepunt onder de $20.000, beschouwd kan worden als de eerste recessie van de markt. Hij zei op Twitter:

“De eerste recessie voor cryptomarkten. De laatste recessie was 2007-2009 en wordt de Grote Recessie genoemd.”

Ook zei hij dat de meeste investeerders wachten op het beste moment om cryptocurrencies en digitale activa te kopen. De investeerders zullen dus wachten totdat de bodem definitief is bereikt. Hij zei:

“Iedereen heeft het over bearish dingen, maar de meesten hebben de cryptomarkt niet verlaten. Ze wachten gewoon op de bodem. De marktkapitalisatie van Bitcoin daalde met -70% vanaf de top, terwijl stablecoins met slechts -11% daalde.”

Volgens de gegevens van het bedrijf van Ju hebben de investeerders samen $25 miljard aan stablecoins in exchange-wallets staan die ingezet kunnen worden zodra de signalen op een bodem duidelijk zijn.

“Stablecoins die op exchanges staan, zijn nu de helft van de Bitcoin-reserve waard. We hebben kogels van $25 miljard geladen die de prijzen van crypto-activa kunnen doen stijgen. De vraag is wanneer, niet hoe.”

Ook gaf de CEO van CryptoQuant aan dat het misschien weer tijd is om Bitcoin te kopen, waarbij hij verwees naar een tweet van Murad Mahmudo, een populaire crypto-handelaar.

“Tijd om stablecoins in te zetten om BTC te kopen.”

Mahmudo vermeldde in zijn tweet dat de BTC/USD-grafiek dat crypto zijn dieptepunt heeft bereikt. Ook zijn stablecoins momenteel overbought. Hij zei:

“USDT+USDC / TOTAL onder de BTCUSD-grafiek. Bodemzone, opnieuw. Stablecoins overbought, crypto oversold.”

“Belangrijk om op te merken is dat we ons in een ander monetair regime bevinden, dus voorzichtigheid is geboden, maar dit is waar we staan ​​met deze meerjarige structuur.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN