BTC, ADA en FT lijken klaar voor een stijging, aldus Michaël van de Poppe

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe gaf recentelijk op Twitter aan dat Bitcoin (BTC) en twee Ethereum-concurrenten toe zijn aan een stijging.

De analist begon zijn betoog door aan zijn ruim 600.000 Twitter-volgers aan te geven dat BTC klaar is voor een rebound van ongeveer 8% vanaf het huidige niveau. Hij tweette het volgende:

“Bitcoin klaar voor $23.000.”

De cryptohandelaar ging verder met het analyseren van een paar Ethereum-concurrenten, zoals Cardano (ADA), de op zeven na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Hij voorspelde een stijging van ongeveer 20% voor ADA. Hij zei het volgende:

“ADA kon de weerstand niet in één keer doorbreken en testte de ondergrenzen opnieuw voor een ondersteuningszone. Stuiterde uit dat gebied en vecht momenteel tegen weerstand, in de verwachting dat er een uitbraak zal plaatsvinden, resulterend in voortzetting naar $0,60.”

Tot slot analyseerde Van de Poppe de andere concurrent van ETH, Fantom (FTM). Hij gaf aan dat de bewegingen van mede-ETH-rivaal Avalanche (AVAX), ETH laag-2-schaaloplossing Polygon (MATIC) en de koningsmunt BTC allemaal wijzen op een opwaartse beweging voor FTM. Hij tweette het onderstaande:

“Misschien een goede scalp mogelijkheid hier op FTM met een target in het $0,32-gebied.

Goede [ondersteuning/weerstand] flip en markten lijken klaar voor voortzetting. Natuurlijk, afhankelijk van BTC, maar de trends op AVAX en MATIC signaleren voortzetting.”