Analist voorspelt dalingen voor Ethereum, Polkadot en Chainlink

De veel gevolgde cryptocurrency-handelaar Justin Bennett heeft recentelijk op Twitter zijn ruim 100.000 volgers gewaarschuwd dat Ethereum (ETH), Polkadot (DOT) en Chainlink (LINK) waarschijnlijk nog niet klaar zijn met corrigeren.

De analist begon zijn betoog met aangeven dat de Ethereum koers mogelijk handelt binnen een dalend kanaal, wat wijst op meer neerwaartse druk voor het toonaangevende smart contract-platform. Hij tweette het volgende:

“Fake-outs naar één kant van een patroon leiden meestal tot uitgebreide bewegingen in de tegenovergestelde richting. ETH is een perfect voorbeeld. Fake-out boven $1.200 op de 15e en vandaag uitsplitsing. $900 en $780 worden ondersteund. Ethereum bezoekt waarschijnlijk de laatste.”

De volgende op de radar van de analist is Polkadot, een protocol dat gericht is op het verbinden van meerdere blockchains in één verenigd netwerk. Volgens Bennett is DOT mogelijk afgebroken van een symmetrisch driehoekspatroon en zou het op weg kunnen zijn naar zijn bearish target voor $5. Hij zei het volgende:

“DOT krijgt weerstand in het bereik van $7. Het gemeten doel van de recente driehoek is $5, wat nog niet is bereikt.”

De laatste munt op de radar van de handelaar is het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink, waarvan Bennett zei dat het klaar lijkt voor een nieuwe dalingna het doorbreken van zijn diagonale steun op de lagere tijdframes. Hij tweette het volgende:

“LINK is goed op weg naar $4,60.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!