Cryptocurrencies

Cryptocurrencies zijn net een kaartenhuis, aldus mede-oprichter Dogecoin

Tijdens zijn meest recente optreden op het Australische televisiepanel “The Project”, vergeleek de mede-oprichter van Dogecoin (DOGE), Jackson Palmer, cryptocurrencies met een kaartenhuis. Hij geeft echter toe dat het “te vroeg” is om met zekerheid te zeggen of de meest recente prijscorrectie het einde van cryptocurrencies betekent.

Palmer is van mening dat gedecentraliseerde finance (DeFi) eigenlijk de onderliggende reden zijn achter de cryptocurrency-crash. Leners, die gokten met het geld van gebruikers om rentetarieven te bieden die te mooi zijn om waar te zijn, zijn volgens de mede-oprichter van Dogecoin verantwoordelijk voor de crash van de cryptomarkt. Hij zei het volgende erover:

“Het is duidelijk dat als je dat doet, je alleen maar een van die dingen nodig hebt waarop je gokt om te crashen, en dan zet het de hele soort kettingreactie in gang.”

Palmer is tevens ervan overtuigd dat cryptocurrencies geen waardepropositie hebben vanwege strenge regelgeving. Hij gaf aan omdat het tegenwoordig “vrij eenvoudig” is om elektronisch bankieren te gebruiken, hij geen specifieke use case voor cryptocurrencies ziet, ondanks het feit dat hun cumulatieve waarde afgelopen november bijna $3 biljoen bedroeg. De Australische softwareontwikkelaar hoopt dan ook dat de aanhoudende crash mensen wakker zal schudden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN