Bitcoin, is $20.000 de BODEM?! Cardano prijsanalyse en VERWACHTING! Celsius nieuws, hoe nu verder?


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. De angst in de markt zit er goed in. Niet zo vreemd ook, want in ruim een week tijd is Bitcoin (BTC) ruim 38% gedaald en dat is nog dubbel zo hard voelbaar bij altcoins. Veel cryptobedrijven van enorme omvang wankelen, waaronder ook Celsius. Daar gaan we vandaag dieper op in. Verder kijken we naar de verschillende scenario’s en bespreken we de mogelijkheid van een potentiële (tijdelijke) bodem rond de $20.000. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.