De volgende bull run zal in Q4 2022 beginnen, aldus Novogratz

De bekende investeerder en de CEO van crypto-investeringsfirma Galaxy Digital, Mike Novogratz, voorspelt dat de volgende crypto bull run in het vierde kwartaal van 2022 zal beginnen. Volgens hem gaat de Amerikaanse Fed enkele extreme stappen nemen met betrekking tot cryptocurrencies en daarom zal hij voor die tijd niet handelen.

Volgende bull run begint in Q4

Mike Novogratz, die verscheen in een paneldiscussie met de titel “Lessons Learned While Riding Crypto’s Rollercoaster”, tijdens het conferentie-evenement Consensus 2022 in Austin, VS, verklaarde dat “Bitcoin en crypto niet goed zullen handelen totdat de Fed terugdeinst en voet bij stuk houdt. ”

De voormalige hedgefondsmanager denkt dat de Amerikaanse economie tegen het vierde kwartaal van dit jaar voldoende zal vertragen, waardoor de Fed gedwongen wordt om de versnelling van de renteverhogingen los te laten. Dit is volgens hem de tijd dat de crypto-bearmarkt om begint te keren. Hij zei het volgende:

“Mijn hoop is dat tegen het vierde kwartaal de economie voldoende zal vertragen dat de Fed zegt dat we gaan pauzeren, en dan zul je de volgende cryptocyclus zien beginnen. Dan zal Bitcoin breken met aandelen en leidende markten.”

Samen met de volgende crypto-bull-cyclus voorspelde de CEO ook dat de Amerikaanse inflatiepercentages zullen dalen tot 5%.

Wees niet hebzuchtig

Novogratz drong er tevens bij investeerders op aan om “de impuls te bestrijden om zo hebzuchtig te zijn” om met succes door de volgende bullmarkt te navigeren.

Volgens hem zagen beleggers die LUNA op het juiste moment kochten een rendement tot 300 keer hun initiële investering, en dat is een onrealistische verwachting gezien de huidige toestand van de markt. Hij voegde hier het volgende aan toe:

“Als ecosystemen heel snel gaan, is daar een reden voor. Weet waar je in investeert. Je krijgt geen 18% gratis.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!