bearmarkt

De huidige bearmarkt zal niet zo ernstig zijn als eerdere, aldus analist

Volgens Lucas Outumuro, hoofd onderzoek bij analysebedrijf IntoTheBlock, erkende in zijn recente analyse dat het “steeds moeilijker wordt om te beweren dat we ons niet in een bearmarkt bevinden”. Hij suggereerde echter dat bepaalde on-chain-indicatoren erop wijzen dat de huidige neerwaartse trend van de cryptomarkt misschien niet zo ernstig zal zijn als eerdere bearmarkten.

Hoewel de totale cryptomarktkapitalisatie met 57% is gedaald tot zijn hoogste punt ooit van ongeveer $3,07 biljoen, wat het afgelopen november bereikte, merkte Outumuro op dat fundamentele indicatoren minder zijn gedaald in vergelijking met eerdere bearmarkten. Hij ging verder met:

“Aangezien er een grote vraag komt door speculatie, is het normaal dat transactiekosten sterk dalen naarmate het handelssentiment afneemt door gedeeltelijke bearmarkten. Het behouden van een hoger niveau, suggereert echter een sterkere vraag.

Bitcoin was in mei 2022 gemiddeld meer dan $500.000 aan dagelijkse transactiekosten, vergeleken met $130.000 in mei 2018. Ethereum en andere crypto-activa weerspiegelen hetzelfde patroon van minder uitgesproken dalingen in on-chain-activiteit dan in eerdere bearmarkten.”

Zowel Bitcoin (BTC) als Ethereum (ETH) laten volgens de onderzoeker ook consistente vooruitgang zien in de ontwikkelingsactiviteit, ondanks de recente bearish prijsactie. Hij gaf hierover het volgende aan:

“De toewijding aan het Bitcoin-netwerk is de afgelopen twee jaar met meer dan 50% gegroeid, omdat de ontwikkelaars zich voortdurend hebben ingespannen om te verbeteren. Dit is een van de weinige leidende indicatoren voor groei in crypto, aangezien het een open-source ecosysteem is en het afhankelijk is van ontwikkelaars die wereldwijd bijdragen aan duurzame verbetering van deze netwerken.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN