Musk en Palmer vechten over codeercompetenties

De CEO van Tesla, Elon Musk, en medeoprichter van Dogecoin, Jackson Palmer, hebben op Twitter gesproken over elkaars codeercompetenties. Het komt erop neer dat Palmer in een recente interview sprak over een bot die hij tijdens zijn eerste dagen in crypto had geschreven.

Het ging over een script dat is ontworpen om automatisch cryptocurrency-scams te detecteren in iemand Twitter-vermeldingen, waardoor een automatisch rapportreactie op het platform verder wordt geactiveerd. Ook beweerde hij dat hij met Jack Dorsey, voormalig CEO van Twitter, en zijn productmanagementteam aan hetzelfde had gewerkt.

Palmer gaf aan dat het script aan andere crypto-influencers zou worden verstrekt. Elon Musk was ook een van de vele crypto-influencers die contact met hem zou hebben gezocht om het script in handen te krijgen. Palmer was echter niet te spreken over de codeercapacitetien van Musk en merkte het volgende op:

“Het al snel duidelijk dat hij codering niet zo goed begreep als hij deed. Hij vroeg: “Hoe voer ik dit Python-script uit?”

“Nadat ik hem het script had gegeven, was ik geen fan van hem. Hij is een oplichter, hij verkoopt een visie in de hoop dat hij op een dag kan waarmaken wat hij belooft, maar dat weet hij niet. Hij is gewoon heel goed in doen alsof hij het weet”.

In de tussentijd na Musk de kritiek van Palmer niet stilletjes aan. Musk beweerde dat de “lame snippet of Phyton” van Palmer niet werkte en daagde hem verder uit om het met de wereld te delen om zijn vaardigheden te bewijzen. Hij zei het volgende:

“Je beweerde ten onrechte dat je lame fragment van Python bots verwijdert. Oké vriend, deel het dan met de wereld…”

Bovendien werd Palmer een “tool” genoemd door Musk en beweerde dat zijn kinderen betere codes schreven toen ze 12 jaar waren dan het script dat Palmer stuurde. Ook benadrukte de CEO van Tesla dat de zogenaamde DOGE-medeoprichter nooit een enkele regel code van DOGE geschreven heeft.

Palmer reageerde op Musk’s beweringen over zijn script en beweerde dat het al in 2018 werkte. Naast het delen van het script, tweette Palmer:

“Scammers en bots zijn sinds 2018 veel geavanceerder geworden, vaak met behulp van gehackte/gestolen accounts, enz. Dit script zou het vandaag zeker niet oplossen, maar het is nooit ontworpen. Ik heb mijn Twitter-account in 2019 verwijderd, dus ik had geen bijgewerkte nodig”.