Eerste groene week voor Bitcoin op komst?! Blijft Ripple dalen?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Whales accumuleren Bitcoin (BTC) en CEO van Ripple (XRP), Brad Garlinghouse, is van mening dat NFT´s ondergewaardeerd zijn. Verder analyseren we Bitcoin, Cardano, SP500 en de DXY! Bekijk de video nu en vergeet zeker niet op het belletje te drukken, zodat je notificaties ontvangt als we weer een nieuwe video gepost hebben!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegramkanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.