Oprichter van Shiba Inu (SHIB) verwijdert alle tweets en blogposts

De anonieme maker van de bekende meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB), bekend bij velen als Ryoshi, lijkt al zijn betrokkenheid met de token te willen wissen, aangezien het account al zijn tweets en Medium-blogposts heeft verwijderd.

Het Twitter-account van de oprichter van Shiba Inu – Ryoshi Research – heeft blijkbaar hun volledige activiteit op het platform verwijderd. Het is echter vermeldenswaard dat dit account sinds vorig jaar rond deze tijd al niet meer actief is geweest. Toevallig of niet, de laatste tweet van Ryoshi dateert van 29 mei 2021 – blijkt uit gegevens van Wayback Machine.

De Medium-berichten die Ryoshi heeft gepost, lijken op het moment van schrijven ook verdwenen te zijn. Bovendien lijkt er geen informatie te komen van een van de officiële accounts die aan de memecoin zijn gekoppeld.

Dit betekent natuurlijk niet noodzakelijk dat de oprichter (of oprichters) het project heeft opgegeven – velen speculeren dat de stap een voorbereiding is op een grotere onthulling. Maar op het moment van dit bericht lijkt er niets te zijn bevestigd.

De prijs van SHIB is niet enorm beïnvloed door het nieuws. Hoewel het de afgelopen paar uur is gedaald, kan hetzelfde worden gezegd over de bredere markt. Dit hoeft dus niet per se iets te maken te hebben met het nieuws.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!