Altcoins

Deze drie altcoins lijken zich klaar te maken voor stijgingen, aldus Michaël van de Poppe

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk op Twitter drie altcoins geanalyseerd waarvan hij denkt dat zij binnenkort zouden kunnen stijgen, namelijk Chainlink (LINK), Decentraland (MANA) en THORChain (RUNE).

Van de Poppe begon met aan te geven dat Chainlink (LINK) mogelijk een bounce aan het maken is nadat hij meer dan 86% van zijn waarde heeft verloren ten opzichte van zijn hoogste punt ooit van $53. Hij tweette het onderstaande:

“Deze heeft nog steeds een enorme correctie sinds het hoogste punt in 2021.

Het ziet er echter naar uit dat we ook een opwaartse uitbraak zullen hebben.

Daarvoor moet het $7,50 kraken. Als het dat doorbreekt, denk ik dat we hierna $9 en mogelijk $10 zullen zien.”

De volgende die de analist bekijkt is Decentraland (MANA), waarvan Van de Poppe aangeeft dat het zijn aanvankelijke weerstand op $1,12 moet uitschakelen om een ​​breakout-rally te veroorzaken. Hij tweette het volgende:

“Geconfronteerd met een lage tijdsbestekweerstand rond $1,12.

Als dat breekt en we flippen (zoals het scenario geeft), wordt een long trigger geactiveerd richting $1,40.

Ondersteuningsniveaus; $0,99 en $1,04.”

De laatste munt op de radar van de handelaar is THORChain (RUNE), een blockchain-platform dat is ontworpen om de veilige en goedkope overdracht van activa tussen verschillende blockchains te vergemakkelijken.

De analist voorspelde dat de munt boven $2,90 moet blijven om een kans te maken op een rally richting $3,28. Hij beschreef het onderstaande scenario voor de munt:

“Deze vertoont hier wat vaart, net als alles. De BTC-paren worden verpletterd en ik denk dat het nog wat langer zal duren (Dominantie stijgt).

U kunt echter USD-trades doen. Zou graag zien dat het ongeveer $2,90 vasthoudt om verdere dalingen te voorkomen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN