Terra (LUNA) steeg met 1000% in één dag? Is er nog hoop?

De afgelopen twee weken was er een extreem bearish sentiment waar te nemen in de cryptomarkt, waarbij de totale marktkapitalisatie van deze industrie voor het eerst sinds november 2021 onder de $600 miljard daalde. Terra (LUNA) werd ooit gerekend tot de 10 meest waardevolle cryptocurrencies op de markt en had een recordprijs van $119,5. Op 11 mei verloor het activum echter ongeveer 99% van zijn waarde en daalde in 5 dagen van $75 naar $0,00005. Met deze waanzinnige volatiliteit herstelde het op 13 mei met meer dan 1000% en wordt momenteel verhandeld tegen de prijs van $0,0002. Geconfronteerd met de huidige situatie van LUNA, is LUNA’s volgende stap een gemeenschappelijke zorg geworden.

Wat volgt er voor LUNA?

Crypto-analist WalletInvestor beschrijft LUNA nog steeds als een “geweldige investering” en voorspelt dat de cryptocurrency een bullish groei zou zien. De token zal naar zijn verwachting in november 2022 $50 kunnen overschrijden.

DigitalCoinPrice denkt echter niet dat het de $1 opnieuw zal overschrijden. Zijn voorspelling zegt dat het dit jaar op een gemiddelde prijs van $0,0002 zal blijven. Naar verwachting zal dit in 2025 marginaal stijgen wanneer een gemiddelde prijs van $0,0003 wordt voorspeld. Tegen 2031 verwacht de voorspelling van de Terra LUNA-muntprijs dat deze zal stijgen tot $0,0009. Tegelijkertijd is de toekomst van LUNA op de lange termijn ook niet optimistisch. De LUNA-cryptovoorspelling van PricePrediction suggereert dat een heropleving niet waarschijnlijk is.

Wat heeft bijgedragen aan de achteruitgang van LUNA?

In tegenstelling tot Tether’s USDT of Circle’s USDC, die worden gedekt door fiat-geld of gelijkwaardige activa, is Terra ontworpen om de koppeling te behouden via wiskundig algoritme en actieve handel. Onlangs is de UST “losgekoppeld” van zijn waarde van $1 voor een hoge verkoopdruk vanwege de enorme afvoer van Anchor.

Omdat ze verbonden zijn door on-chain mint-and-burn-mechanica, leidde die enorme kortsluiting tot scherpe dalingen op zowel UST als zijn zustertoken LUNA. Toen gebeurde de “de-peg”. Toen de handelaren zich realiseerden dat $1 aan LUNA niet langer $1 aan UST was, werden ze insolvent. Als gevolg daarvan crashte de LUNA met 99% van zijn prijs en verloor het grootste deel van zijn marktkapitalisatie.

Een probleem van publiek vertrouwen in altcoins?

Met het oog op LUNA’s grote bearmarkt vandaag, overweegt het LUNA-team wat ze moeten doen om LUNA te laten herstellen, maar is dit wel mogelijk? Dit is buitengewoon moeilijk om te doen, omdat het veel moeite van de community en financiën vereist om het project van kracht te voorzien.

Het team heeft de gemeenschap nodig om hen weer te vertrouwen en hen een tweede kans te geven, maar de gemeenschap is het project beu vanwege het enorme verlies aan fondsen. In feite is er meer vertrouwen in de reguliere valuta tegenover de publieke en de fiscale sector.

Ondertussen hebben reguliere valuta’s (BTC, ETH, etc.) sterkere anti-risicomogelijkheden getoond bij het omgaan met onrust op de markt. Het is te verwachten dat veel crypto-beginners hoofdpijn zullen hebben van het gecompliceerde mechanisme en de gameplay van sommige volwassen platforms. Voor beginners mag de Bexplus cryptocurrency-beurs niet ontbreken. Dankzij de professionele Copy Trading van Bexplus kunnen beginners snel groeien met veteranen en hun eigen winst maken op de cryptomarkt.

Copy Trading: de beste functies van Bexplus, ontworpen voor beginners

Copy trading aangeboden door Bexplus geeft elke belegger die net de markt is betreden de mogelijkheid om een ​​veteraan te worden. Hiermee kunt u investeringsorders van ervaren mensen kopiëren om uitstekende handelaren geld voor u te laten verdienen. Met Copy trading kunt u ook het aandeel van uw kopieerorder aanpassen, take profit en stop loss instellen of de gekopieerde order op elk moment beëindigen. Voor veteranen kun je ook enkele voordelen krijgen van je volgers. Het is een win-winstrategie voor zowel de veteraan als de beginner.

Bexplus – het meest beginnersvriendelijke cryptohandelsplatform

Bexplus, een gerenommeerd crypto-futures-handelsplatform dat is geaccrediteerd door de Amerikaanse FinCEN MSB (Money Services Business), biedt 100x leverage futures-handel op verschillende handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP. Ondertussen heeft het geen KYC nodig en is het populair bij 1 miljoen mensen wereldwijd. Het staat ook bekend om de volgende functies:

100x hefboomwerking om u zo snel mogelijk een maximale ROI te laten behalen.
Met een 100% stortingsbonus kunt u uw positie verdubbelen om meer geld te verdienen.
Demo-account met 10 BTC voor handelaren om vertrouwd te raken met hefboomwerking.
Een Bitcoin-portemonnee met een rentepercentage op jaarbasis van maximaal 21%.
● Geen KYC-vereiste, registratie met e-mailverificatie binnen enkele minuten.
● Intuïtieve en complete app in de Apple App Store en Google Play.
● 24/7 uur een-op-een service om uw problemen op elk moment op te lossen.
● Snelle opname zonder enige tijdslimiet en zonder aanbetaling.

De banner van reguliere valuta’s zal nooit vallen. Het maakt niet uit in termen van anti-risicovermogen of volatiliteit, reguliere valuta’s hebben onvergelijkbare voordelen. Bexplus biedt tools met de hoogste winstmarges zodat elke handelaar zijn eigen maximale winst kan behalen. Klik hier om u nu te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!