Michaël van de Poppe: $29.300 is het make-or-break niveau voor Bitcoin

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk op Twitter aangegeven wat zijn toekomstvisie is met betrekking tot de Bitcoin koers. Hij gaf aan dat hij $29.300 in de gaten houdt als een belangrijke make-or-break-indicator voor de koningsmunt. Hij tweette het volgende:

“Ik kijk nog steeds naar het niveau van $29.300 voor Bitcoin.

Als dat zo blijft, zie ik voortzetting gebeuren op de markten.

Als dat verloren gaat, kijk ik of we de werkelijke dieptepunten kunnen halen en $26.000 bereiken.”

Van de Poppe duikt in een recentelijke video op zijn YouTube-kanaal nog dieper in de grafieken van Bitcoin (BTC). Hij vertelde zijn volgers dat de Bitcoin koers het kritieke venster tussen $29.200 en $29.400 zal moeten houden. Hij gaf het volgende aan:

“De kans dat we richting $32.834 gaan en dan nog steeds terugvallen om $27.000 [of] $28.000 opnieuw te testen, is een zeer waarschijnlijk scenario waarin je een progressieve accumulatieperiode voor de markten krijgt.

Op dit moment denk ik dat de kansen gunstig zijn, vooral nu de indices omhoog springen en de DXY [US dollar-index] zwakte vertoont, dat we $29.300 zullen vasthouden. Dat is de cruciale breker voor mij, dus dit hele blok van $29.200 tot $29.400 is degene die ik denk dat we zouden moeten houden.

Als we dat niet vasthouden, halen we deze dieptepunten ($ 28.000) en dan gaan we verder naar het zuiden, en ik verwacht de dieptepunten te testen, en dan kijk ik naar de bullish divergentie om de correctie af te ronden, en dan begin ik weer verlangens aan te vallen.”

Van de Poppe besluit zijn Bitcoin-analyse met te zeggen dat hij, na bijna twee maanden van negatieve BTC-handel, verwacht dat de nummer één cryptocurrency volgens marktkapitalisatie opnieuw zal stijgen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!