Tijdelijk herstel Bitcoin naar $37.000! Terra LUNA geen rug pull, maar kaartenhuis! | Analyse BTC

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Vandaag twee actualiteiten over UST, Tether én regulering. Verder bekijken we het macrobeeld van de Bitcoin koers, kijken we naar de verschillende scenario´s en markeren we de belangrijkste levels om in de gaten te houden. Bekijk de video nu en vergeet zeker niet op het belletje te drukken, zodat je notificaties ontvangt als we weer een nieuwe video gepost hebben!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegramkanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!