Binance Card

Binance op zoek naar goedkeuring in Duitsland

‘S Werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance geeft zijn inspanningen niet op om uit te breiden naar nieuwe landen, ondanks het recente bloedbad op de cryptomarkt. Zo kondigde het onlangs al aan dat het goedkeuring had verkregen van de Franse markttoezichthouder autorité des marchés financiers (AMF), wat Frankrijk het eerste grote Europese land maakte dat Binance expliciet toestaat om binnen zijn rechtsgebied te opereren. Dit zou echter niet de laatste stap zijn die Binance zou zetten in Europa.

De CEO van de beurs, Changpeng Zhao, onthulde namelijk woensdag, tijdens zijn toespraak op het Online Marketing Rockstars Festival in Hamburg, dat de toonaangevende beurs momenteel in gesprek is met Duitse toezichthouders. Tevens gaf hij aan dat de beurs haar compliance team uit aan het breiden is en officiële licenties aangevraagd heeft in Duitsland ​​om zijn gereguleerde handelsplatform in het land te exploiteren.

De plannen van Binance om in Duitsland te opereren, komen omdat het volgens velen het meest crypto-vriendelijke ter wereld is. De Europese natie accepteert nu crypto-investeringen als onderdeel van haar binnenlandse spaarindustrie. Bovendien heeft het Duitse federale ministerie van Financiën onlangs de allereerste landelijke belastinggids voor cryptocurrencies uitgegeven.

Binance gaat verder met het veroveren van Europa

Vorig jaar rond deze tijd had Binance te maken met ernstige regelgevende druk. Financiële waakhonden in de Verenigde Staten, de Europese Unie, China, het Verenigd Koninkrijk en elders maakten een statement door investeerders te waarschuwen voor de cryptocurrency-beurs. Als gevolg hiervan beloofde Zhao dat Binance proactiever zou zijn in de naleving van lokale wetten.

Het bedrijf is momenteel bezig met het opzetten van kantoren op verschillende plaatsen over de hele wereld, ondanks dat het voorheen werkte volgens een gedecentraliseerd model zonder officieel hoofdkantoor. Zhao zei woensdag dat Binance van plan is om het Europese hoofdkantoor in Parijs op te zetten en het te gebruiken als een lanceerbasis voor uitbreiding naar meer Europese landen.

Dat gezegd hebbende, aangezien het de grootste economie van Europa is, zou een licentie in Duitsland de aantrekkingskracht van Binance vergroten en meer regelgevers op het continent inspireren om goedkeuring te verlenen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN