Bitcoin

Analist verwacht bullish prijsactie voor Bitcoin

De op de voet gevolgde cryptostrateeg en -handelaar, bekend als Pentoshi op Twitter, heeft aan zijn ruim 540.000 volgers aangegeven dat er een Bitcoin-rally om de hoek staat, omdat hij gelooft dat het momentum naar de kant van BTC-bulls gedraaid is.

Hij ging verder met stellen dat de bears veel moeite doen om de prijs van Bitcoin naar beneden te duwen, maar niet het gewenste resultaat krijgen. De analist deelde een omgekeerde grafiek van Bitcoin die een extreem hoog handelsvolume laat zien met zeer weinig beweging in prijs. Hij tweette het volgende:

“Waarom is het zo rond? Waarom zoveel volume in de highs. Veel munten wisselen van eigenaar met een zeer hoge inspanning. Maar worden verkopers voor die prijs beloond? Het ziet er niet uit.”

Volgens de strateeg suggereert het onvermogen van bears om de waarde van Bitcoin te verlagen, ondanks de hoge verkoopdruk, dat het momentum op het punt staat om in het voordeel van de bulls te draaien. Hij tweette het onderstaande:

“Markten zijn als een slinger. Het momentum schommelt en dan is er een moment waarop het stopt. Punt is. Zo ziet het er vaak uit. Ook al is het tijdelijk. Waar de ene kant uiteindelijk te agressief wordt maar geen resultaat oplevert, slaat de slinger de andere kant op.”

Pentoshi gaf tot slot aan dat de Bitcoin koers meer bullish momentum kan krijgen als de koninsmunt de weerstand van $31.000 kan omzetten in ondersteuning. Hij tweette:

“Voor BTC denk ik dat we kunnen persen tot 34k *ALS* dit 31k-gebied wordt omgedraaid naar ondersteuning. Voor nu is dit mijn bias om te traden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN