Analist verwacht verdere daling voor Ethereum ten opzichte van Bitcoin (ETH/BTC)

De veel gevolgde crypto-analist en -handelaar Credible Crypto heeft recentelijk aan zijn ruim 330.000 volgers op Twitter verteld dat hij verwacht dat het toonaangevende smart contract-platform Ethereum (ETH) de komende maanden zal onderpresteren ten opzichte van Bitcoin (BTC), voordat het een enorme comeback gaat maken.

De pseudonieme analist gaf aan dat hij de grafiek van Ethereum tegen Bitcoin (ETH/BTC) in de gaten houdt om te voorspellen hoe de twee grootste cryptocurrency de komende maanden zullen presteren. Hij voorspelde dan ook dat het ETH/BTC-paar de komende twee maanden bijna 30% van zijn waarde zal verliezen, wat suggereert dat Bitcoin op korte tot middellange termijn waarschijnlijk beter zal presteren dan Ethereum. Hij tweette het volgende:

“BTC daalde, maar ETH/BTC ging nog steeds niet kapot. Verwacht nog steeds dat ETH/BTC de rode lijn zal bereiken, maar als capitulatie op BTC het niet heeft gedaan, wat dan wel? Naar mijn mening was deze daling op BTC niet onze ‘grote’ pomp of dump – het was de voorloper ervan. De voorloper van onze vijfde golf.”

Credible Crypto gaf aan dat hij denkt dat Ethereum in juli zal corrigeren tot ongeveer 0,048 BTC ($1.435), voordat het een bodem bereikt en tegen het einde van het jaar een sterke rally begint naar 0,09 BTC ($2.691).

Als het gaat om de reden achter het feit dat ETH slechter zal presteren dan BTC, gaf Credible aan dat de Bitcoin koers zich opmaakt voor zijn vijfde golf, een laatste rally die de koningsmunt naar nieuwe all-time highs zal duwen. Hij zei het volgende:

“Mijn gedachten over de dominantie van BTC op dit moment. Om een ​​lang verhaal kort te maken – BTC presteert beter tijdens de beginfase van onze laatste vijfde golfimpuls. Alts stelen daarna de show als BTC-top. Dominantie maakt een nieuw dieptepunt voordat dit allemaal voorbij is.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!