Britse YouTuber KSI verliest $2,8 miljoen door LUNA

De Britse YouTuber en rapper JJ Olatunji, beter bekend als KSI, deelde donderdagochtend op Twitter dat de $2,8 miljoen die hij investeerde in Do Kwon’s cryptocurrency, Terra (LUNA), was gekelderd tot een nieuwe waardering van minder dan $1.000 binnen een periode van één dag.

LUNA is een cryptocurrency die gedeeltelijk is gecreëerd om de peg, of stabiele $1-waarde, van de algoritmische stablecoin TerraUSD (UST) van Terraform Labs te helpen behouden. Maar UST verloor op 9 mei stabiliteit en is sindsdien gekelderd tot slechts 38 cent. Vanwege de connectie tussen UST en LUNA, dook de laatste van $62 op 9 mei naar slechts 1 cent.

Woensdagavond deelde KSI – die bijna 40 miljoen abonnees heeft verdeeld over zijn verschillende YouTube-kanalen – vanuit zijn op crypto gerichte Twitter-account enkele dingen die hij heeft geleerd van het investeren in LUNA. Hij tweette het volgende:

“Ik heb net $2,8 miljoen in die LUNA-aankoop gestopt en het is minder dan 50.000 waard. Maar dat is oké, want ik ben niet dood. Ik heb mijn familie, mijn vrienden en mijn krachtige arbeidsethos haha.”

Ongeveer 12 uur later deelde KSI een update over zijn LUNA-verliezen. Hij tweette het volgende:

“Mijn 2,8 miljoen dollar is letterlijk $1000 waard. HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA. Ja, ik pak dit in.”

Hoewel LUNA er misschien nog steeds aantrekkelijk uitziet voor de weinige zelfbenoemde “LUNAtics” die denken dat de cryptocurrency kan terugveren, is het van cruciaal belang op te merken dat de LUNA-token een onbeperkte voorraad heeft en momenteel lijdt aan ernstige hyperinflatie. Het is dus momenteel niet interessant om de dip van LUNA te kopen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!