Win prijzen met IJshockeywedstrijden in een nieuw 1xBit-toernooi!

IJshockeywedstrijden worden van tijd tot tijd steeds belangrijker, omdat het steeds meer fans uit alle delen van de wereld verwelkomt. Ice on Fire is een nieuw toernooi van 1xBit. Interessant is dat spelers een betere kans hebben om enorme prijzen te claimen en dat de regels van het toernooi eenvoudig zijn. Vanaf 6 mei kunnen gebruikers weddenschappen plaatsen op alle hockeywedstrijden, en spelers met de langste winnende reeks weddenschappen krijgen een beloning. Daarom kunt u uw winstkansen vergroten op basis van het aantal geplaatste weddenschappen.

Voordelen van 1xBit voor Ice on Fire

Zoals eerder gezegd, hoe meer spelers tijdens de promotie inzetten op IJshockey, hoe groter de winkansen. Interessanter is dat spelers kunnen uitbetalen als hun voorspellingen niet volgens plan verlopen. Dankzij de enorme beloning van meer dan 40 mBTC voor tien gelukkige gokkers is dit nog veel interessanter. Spelers kunnen echter ook enorme beloningen claimen en genieten in andere IJshockeywedstrijden buiten dit Ice on Fire-toernooi.

Om aan het toernooi deel te nemen, moeten spelers beginnen met een stressvrij registratieproces waarvoor alleen een e-mailadres nodig is. 1xBit-spelers genieten van maximale anonimiteit, directe uitbetalingen en geen extra kosten of vergoedingen. Een succesvolle registratie op de site levert u een welkomstbonus van tot 7 BTC op. Spelers van de eerste tot de tiende positie zullen meer dan 40 mBTC delen. Klinkt dit niet geweldig genoeg? Een enkele klik kan u al deze promoties opleveren, hoewel de algemene voorwaarden van toepassing zijn. Dit zijn de extra voordelen van 1xBit:

  • Uitgebreide sportlijsten: Naast de Ice on Fire-toernooien biedt 1xBit spelers een breed scala aan sporten. Spelers krijgen verschillende marktopties zoals live wedden en esports met grote titels. Hierdoor kunnen spelers hun keuze aan marktopties kiezen en genieten van grotere kansen tijdens live gameplay.
  • Concurrerende cryptocurrencies: onder andere concurrerende tegenhangers van 1xBit biedt het platform zijn spelers het grootste aantal cryptocurrencies, zelfs meer dan 40.
  • Royale welkomstbonus: nieuwe spelers kunnen genieten van maximaal 7 BTC na succesvolle registratie. Ze kunnen deze welkomstbonus echter krijgen nadat ze voor de 1-4e keer hun stortingen hebben gedaan. Aan elke stortingsfase is een bepaald aantal BTC verbonden. Het registratieproces is eenvoudig en vereist niet te veel gevoelige informatie van gokkers.
  • Gratis weddenschappen: 1xBit bedankt spelers voor hun loyaliteit aan de site. Behalve dat ze een gelukkige winnaar zijn van de Ice on Fire-toernooien, hebben spelers nog andere kansen om enorme gratis weddenschappen op hun account te ontvangen om nieuwe spellen uit te proberen en kunnen ze wedden op evenementen met behulp van de gratis weddenschappen.
  • 100% weddenschapsverzekering: weddenschappen van spelers zijn beschermd, zelfs tot 100% bij enkelvoudige en cumulatieve weddenschappen. Een enkel spel kan tot 100% verzekerd worden voor schadepreventie. Spelers kunnen met deze functie meer vertrouwen opbouwen, omdat ze er zeker van zijn dat het gedekte deel weer in aanmerking wordt genomen als er verliezen optreden bij hun weddenschappen.

Conclusie

Er komt geen einde aan de beloningen die 1xBit-toernooien aanbieden. Grijp de kans om eindeloze uitbetalingen, enorme beloningen en welkomstbonussen en andere geweldige beloningen te verdienen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.