Axie Infinity nieuws

Axie Infinity houdt goed stand in huidige bearmarkt

Hoewel er de laatste tijd verschillende metaverse-projecten de markt betreden hebben, blijft Axie Infinity (AXS) nog steeds populair onder cryptocurrency-investeerders. Maar hoe komt dit? In dit artikel gaan we dieper in op de redenen waarom de munt nog steeds goed blijft presteren. Lees het hieronder!

Het biedt goede beloningen

Een van de beste metaverse-tokens met een jaarlijkse opbrengst van maximaal 150% (APY) voor zijn aandeelhouders is Axie Infinity. Volgens gegevens die beschikbaar zijn op Binance, is de APY voor Axie Infinity-aandeel maximaal 152,13%. Dit is hoog vergeleken met ongeveer 25% voor The Sandbox (SAND) en 3% voor Decentraland (MANA). Hiermee kunnen de houders altijd een deel van hun investeringsbedrag in mindere maanden terugverdienen.

Laag percentage tokens in omloop

Het circulatievolume van een cryptocurrency zal zijn concurrentievermogen op de markt bepalen. Van de top vijf metaverse tokens in CoinMarketCap heeft Axie Infinity het minste volume van ongeveer 22,56% van zijn totale aanbod in omloop. Dit is relatief laag in vergelijking met die van Apecoin, dat is 28,48% en The Sandbox, dat is 40,92%. Door het minimaliseren van het circulerende volume is de munt interessanter voor beleggers.

HODLers houden vast

Een van de factoren waarmee rekening wordt gehouden voordat je in een cryptocurrency investeert, is de volatiliteit. Het is erg belangrijk om het meeste van je portolio hier tegen te beschermen in een neerwaartse trend. In de afgelopen 7 dagen is de prijs van Axie Infinity op het moment van schrijven met 10,28% gedaald. Dit is het minst in vergelijking met andere top metaverse-tokens zoals Apecoin, The Sandbox, Decentraland en THETA, die respectievelijk met 40,08%, 14,77%, 24,37% en 22,67% zijn gedaald.

Conclusie

Al met al, heeft Axie Infinity een goede community opgebouwd van HODLers. Het heeft deze investeerders over weten te halen om de munt vast te houden door hen een hoog rendement te bieden. Hierdoor zijn houders minder geneigd om te verkopen, wat op zijn beurt een sneeuwbaleffect voorkomt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN