Bitcoin koers op weg richting $30.000?

In een nieuwe strategiesessie op YouTube vertelde de bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe zijn 165.000 YouTube-abonnees dat de Bitcoin koers afgelopen donderdag “door een paar ondersteuningsniveaus heen sloeg” nadat de aandelenindices scherpe dalingen registreerden. Hij zei het volgende:

“Aangezien de beweging zelf zo impulsief is, kost het meestal liquiditeit daaronder [$37.000] en aangezien dat resulteerde in het nemen van liquiditeit onder deze dieptepunten [$37.000], begon het nog harder te dalen, wat resulteerde in deze grote volumepiek.”

Van de Poppe benadrukte ook dat de corrigerende beweging op 5 mei de hoogste volumestijging op de twee-uurgrafiek registreerde sinds december, toen de Bitcoin koers daalde van $56.000 naar $42.000.

Van de Poppe zei in de video verder dat Bitcoin $37.500 moet terugwinnen om tekenen van leven te laten zien. Hij gaf aan dat het herovering van het niveau van $37.500 een rally zou kunnen inspireren tot $40.500.

De handelaar ging verder in zijn video met het schetsen van zijn bearish scenario. Hij gaf aan dat drie niveau’s belangrijk zijn om in de gaten te houden. Hij zei het volgende:

“De drie niveaus die ik bekijk zijn de niveaus op $36.300, $34.800 en de regio rond $32.000, en als het daar komt, schieten we waarschijnlijk door naar het dagelijkse blok van $30.000.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!