Bitcoin

Bitcoin koers zal stijgen door renteverhogingen vanuit de Federal Reserve

De veel gevolgde cryptostrateeg Pentoshi heeft recentelijk op Twitter aangegeven hoe de Bitcoin koers zich zal gedragen als reactie op de aankondiging van een nieuwe ronde van renteverhogingen door de Amerikaanse Federal Reserve. Hij voorspelde dat Bitcoin zal stijgen met technische aandelen zodra de markten het nieuws van de vergadering van het Federal Open Market Committee (FOMC) hebben verwerkt. Hij gaf het volgende aan:

“Zoveel aandelen op of rond hun dieptepunten van maart 2020 NA de Covid-crash. Spotify, Netflix, Zoom, Paypal en nog veel meer. Post-FOMC-rally voor aandelen en BTC op korte termijn, aangezien velen zich op belangrijke draaipunten bevinden die naar mijn mening willen opzetten.”

De Federal Reserve zal naar verwachting de rentetarieven na de vergadering van 4 mei met 50 basispunten verhogen in een poging de inflatie te beteugelen, aldus CNBC. Dit zal echter, volgens de analist, een positief effect hebben op de koningsmunt.

De populaire cryptohandelaar Light is het eens met de voorspelling van Pentoshi dat de Bitcoin koers waarschijnlijk zal stijgen na de FOMC-bijeenkomst. Hij gaf aan dat de aankondiging waarschijnlijk een buy-the-news-evenement zal zijn. Hij tweette het onderstaande:

“Candlestick kijkers, lijn tekenaars en andere soortgelijke grotbewoners zullen opnieuw verbijsterd zijn als ze denken dat ze BTC/USD verhandelen en de waarheid te weten komen. Denk dat VIX van post-FOMC komt, dunne liquiditeit en opties doen de rest. Verkoop het gerucht, koop het nieuws, nogmaals.

Dit begint weer een buy-the-news-evenement te worden in bijna elke Fed-uitkomst.”

Kijkend naar de belangrijkste niveaus om de komende dagen naar Bitcoin te kijken, zei Pentoshi dat een beweging boven zijn onmiddellijke weerstand op $39.700 een rally naar $42.000 zal veroorzaken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN