Shark Tank-investeerder investeert in deze altcoins

De welbekende Shark Tank-investeerder Kevin O’Leary heeft in een recente podcast van Scott Melker aangegeven dat hij zijn cryptoportfolio heeft gemaximaliseerd door groots in te zetten op een hele reeks verschillende soorten altcoins, waaronder Ethereum-concurrenten.

In een nieuw interview zei de belegger dat hij tot het besef kwam dat digitale activa meer software zijn dan valuta, wat hem ertoe bracht allocaties te doen in een breed scala aan altcoins. Hij gaf tevens aan welke altcoins volgens hem het meeste potentieel hebben. Hij zei het volgende hierover:

“Ik geloof dat [crypto] op een gegeven moment de 12e sector van de economie zal worden. Het gaat 10 jaar duren of wat dan ook, maar ik kijk ernaar en zeg tegen mezelf dat het allemaal software-innovatie is. Bitcoin is geen munt, het is software.”

O’Leary belichtte het smart contract-platform Solana (SOL), Ethereum-schaaloplossing Polygon (MATIC), high-speed cryptocurrency-netwerk Hedera Hashgraph (HBAR), gedecentraliseerde beurs Serum (SRM) en op Internet of Things gericht netwerk Helium (HNT) als enkele van zijn favoriete projecten. Hij beschreef het als volgt:

Ik heb net een grote hoeveelheid geld bij Polygon…HBAR, ik zit hierin, Solana, Serum, Helium, ik bedoel, ik heb 32 posities.”

Gezien het feit dat de meeste blockchains momenteel niet in staat zijn om op te schalen naar wereldwijde acceptatie zonder aanvullende technologie, zei O’Leary dat high-throughput-ketens zoals Solana en layer-2-oplossingen zoals Polygon een enorm potentieel hebben. Hij zei het volgende hierover:

“Dat is waar je begint te wedden op Solana, waar je een productiviteit van 100x kunt krijgen. Op dit punt begin ik dit echt te zien als productiviteit van financiële diensten, dus in zekere zin doe ik er veel private equity in.

Wanneer ik investeer in een privépositie in Polygon, is het een langetermijninvesteringsdenken dat een manier zal zijn om de gaskosten op Ethereum te verlagen, wat ik denk dat het is. Dus voor mij zijn dit innovaties die het waard zijn om in te investeren.”