Deze drie altcoins staan op het punt uit te breken, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Altcoin Sherpa heeft recentelijk op Twitter aangegeven dat de onderstaande altcoins klaar lijken te zijn om de komende weken enorme stijgingen door te maken.

De pseudonieme analist vertelde zijn 173.400 Twitter-volgers dat hij optimistisch is over het gedecentraliseerde applicatieplatform Near Protocol (NEAR), omdat hij verwacht dat de Ethereum-concurrent zijn opwaartse trend zal handhaven op weg naar een nieuw record. Hij tweette het volgende:

“NEAR: ik denk nog steeds dat dit binnen enkele weken een record is. Ik ben er nog steeds goed voor gepositioneerd.”

De volgende op de lijst van de analist is Binance Coin (BNB), de utility-token van de wereldwijde crypto-beurs Binance. Volgens Altcoin Sherpa zal BNB uitbarsten zodra het zijn onmiddellijke weerstand op $509 heeft uitgeschakeld. Hij plaatste het onderstaande:

“BNB: Ik denk dat deze naar boven explodeert nadat hij buiten dit bereik is gekomen. Het lijkt mij opeenhoping.”

De laatste munt op de radar van de handelaar is STEPN (GMT), een project dat gezondheid en fitness stimuleert door gebruikers te belonen voor deelname aan buitenactiviteiten. Altcoin Sherpa zei dat hij verwacht dat GMT zijn opwaartse trend zal voortzetten na het wegnemen van weerstand op $3,13:

“GMT: Ik denk dat het veiliger is om te wachten op een nieuwe test van het hoogste niveau aller tijden dan hier in de buurt te kopen. Dat gezegd hebbende, grote, grote doorbraak na een paar weken van consolidatie. Ik ben een fan van dit project en investeerder (ik gebruik het dagelijks).”

Als hij naar de Altcoin Sherpa-grafiek kijkt, verwacht hij dat de GMT tot $4,25 zal stijgen, wat een opwaarts potentieel van bijna 20% vertegenwoordigt ten opzichte van de huidige waarde van de munt van $3,55.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!