De huidige economische omstandigheden zijn uiterst bullish voor crypto en aandelen, aldus analist

De crypto-analist van het bekende YouTube-kanaal InvestAnswers heeft in een recentelijke video aangegeven dat het huidige economische landschap hem reden geeft om uiterst optimistisch te zijn over de markten voor digitale activa en technologie.

Hij wees in de video op de 5% daling van de waarde van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar in korte tijd. Tevens wees hij op hoe de daling in EUR/USD plaatsvond, precies op het moment dat de Federal Reserve de rente met 25 basispunten verhoogde.

De analist gaf aan dat dit suggereert dat, in tegenstelling tot wat veel beleggers denken, kapitaal niet uit de VS naar andere markten zal stromen, maar in plaats daarvan de grote namen in crypto- en Amerikaanse technologieaandelen zal blijven achtervolgen. Hij zei het volgende:

“Dat kan een enorme hoeveelheid geldbewegingen veroorzaken … Dat is hoeveel contant geld er in het systeem zit. Het systeem is gelijk met contant geld. Geld moet een huis vinden en miljarden zullen stromen om die 25 basispunten na te jagen. Dat is de wereld waarin we leven. Daarom zijn we nog vroeg. Daarom ben ik zo ongelooflijk optimistisch over waar we nu staan ​​met het winnen van namen als Bitcoin en Tesla en een hele reeks anderen.”

De analist gaf vervolgens aan dat zijn grootste belangen momenteel Bitcoin (BTC) en Tesla (TSLA) zitten, voornamelijk vanwege hun disruptieve karakter, en hij wees tevens op een sterke correlatie tussen de twee activa. Hij zei het volgende hierover:

“Het is geen toeval dat het mijn twee grootste investeringen zijn. Het is duidelijk dat ze heel goed presteren, maar ik ging er vroeg op in met een missie in gedachten, want ik zag dat ze allebei heel erg ontwrichtend waren.

Correlatie is enorm belangrijk. Als je tussen 2017 en 2019 in Tesla was gestapt, had je een betere ROI (return on investment) gehad dan Bitcoin te bezitten. Is dat niet verbluffend? En onthoud, Bitcoin is nog niet eens begonnen.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!