Bullmarkt

Bitcoin koers richting $45.000 of toch een bull-trap?

De cryptocurrency-markt toont sinds het begin van deze maand veel minder volatiliteit en lijkt zich klaar te maken om flink los te barsten. Populaire cryptocurrencies winnen aan kracht sinds de Bitcoin koers weer wat gestabiliseerd is en traders verwachten dat de volgende stap omhoog zal zijn, met de volgende stappen voor de koningsmunt op $45.000 en $50.000.

Verschillende handelaren in de markt, zoals CryptoCoinTalk en onze eigen analist Sjoerd, hebben aangegeven dat de Bitcoin koers waarschijnlijk een stijging in de richting van $45.000 in zal zetten, maar toch zijn er mensen die bang zijn voor een mogelijke bull-trap.

Volgens CoinPedia zijn er namelijk signalen aan het licht gekomen dat de koningsmunt de bulls in de val aan het lokken is. Het gaf aan dat technische gegevens suggereren dat er een “enorme uitverkoop” aan zit te komen “die de BTC-prijs zeer binnenkort naar de bodem van ongeveer $35.000 kan slepen.” Het gaf dit aan onder vermelding van de onderstaande grafiek:

Bron: CoinPedia

CoinPedia ging verder met aangeven dat de bovenstaande grafiek de Bitcoin koers binnen de dalende driehoek toont, waardoor de mogelijkheid er nog steeds is dat er een prijsdaling aan zit te komen. Het ging verder met:

“Ongetwijfeld probeerde het actief voor een opmerkelijke opleving, maar de afwijzing dwong de prijs om binnen de dalende driehoek te slingeren. En daarom kan de prijs de lagere ondersteuning omdraaien, waar deze de afgelopen dagen consolideert.

Een opleving vanaf hier kan de BTC-prijs doen stijgen naar de $45.000, wat de onmiddellijke en cruciale weerstand is om vast te houden. De koningsmunt kan echter te maken krijgen met een nieuwe afwijzing die de prijs zou kunnen verlagen naar de lagere ondersteuning in de buurt van $35.000, door dwars door het gebied van $40.000 te snijden.

Aangezien Bitcoin dit gebied de afgelopen dagen stevig vasthoudt, is de kracht op deze niveaus mogelijk grotendeels vervaagd. En daarom mogelijk niet geldig in het geval van een BTC-prijsomkering vanuit de weerstandszone.”

Het waarschuwt dus handelaren om de prijsverwachtingen richting $45.000 met enige voorzichtigheid te benaderen, aangezien er nog steeds een mogelijkheid bestaat dat er een bull-trap opgezet wordt. Laat jezelf dus niet in de val lopen en wacht geduldig met het zetten van je trades (géén financieel advies).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN