Bitcoin

Analist schetst twee mogelijke bullishe scenario’s voor de Bitcoin koers

De veel gevolgde cryptocurrency-strateeg/-analist Cred heeft in een recente strategiesessie op YouTube twee mogelijke scenario’s voor de Bitcoin koers geschetst hoe de bulls de controle kunnen heroveren na een mislukte uitbraak van $44.000.

De pseudonieme crypto-analist zei dat het momentum aan de kant van de bears staat nadat Bitcoin zijn rally niet kon volhouden ondanks een “vlaag van openbare aankopen”. Hij zei echter dat niet alles verloren is voor de bulls, aangezien BTC een belangrijk ondersteuningsniveau nadert dat de munt het grootste deel van 2022 overeind heeft gehouden. Hij zei het volgende:

“Dus wat zou bullish zijn? Welnu, twee dingen: de ene is ofwel het bereiken van ondersteuning [$36.000] en/of het lage bereik waar de verwachte waarde van long zijn omhoog gaat en de risico-beloning van lange setups beter definieerbaar en aantrekkelijker wordt. Dat zou logisch zijn.”

In een ander scenario zei Cred dat de bulls hun dominantie kunnen laten gelden als ze erin slagen $44.000 terug te winnen en het om te zetten in ondersteuning. Hij gaf het onderstaande hierover aan:

“Als alternatief, als deze bearish setup zichzelf begint te herstellen, dat wil zeggen een rally terug door het hoge bereik [$44.000], die niet wordt afgewezen en daadwerkelijk wordt geaccepteerd, zou dat ook positief zijn.”

Cred ging verder met aangeven dat een beweging boven de weerstand van $44.000, Bitcoin tot boven $50.000 kan duwen:

“Als de markt terug handelt boven waar de mislukte uitbraak plaatsvond, is het over het algemeen minder waarschijnlijk dat u een tweede prijsactie krijgt die op een afwijking lijkt. Het is een beetje ‘een ezel stoot zich maar één keer aan dezelfde steen’ principe, als je al een indrukwekkend mislukt uitbraak- of trappatroon op het niveau hebt, is het veel minder waarschijnlijk dat je een tweede mislukte uitbraak- of trappatroon krijgt.

Als de markt enige relatieve kracht toont in de $44.000 tot $46.000 en waar deze dump ook stopt – of het nu in het middenbereik is, misschien is het in het lage bereik, misschien is het op nul – in ieder geval … ik denk dat handelen boven $44.000, de waarschijnlijkheid van het krijgen van deze prijsactie is lager en de waarschijnlijkheid van voortzetting naar de vorige doelen van $52.000 of wat het ook mag zijn, is groter.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN