bearmarkt

Crypto strateeg, DonAlt waarschuwt voor diepe retracement

Een strateeg en handelaar gespecialiseerd in crypto heeft gezegd dat de prijsactie van Bitcoin (BTC) lijkt op de markttop van november 2021. Volgens hem is de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie dan ook klaar voor een diepe retracement. De pseudonieme analist, DonAlt, heeft in een nieuwe strategiesessie gezegd dat de beren de controle over Bitcoin hebben overgenomen. Dit kwam nadat de bulls er niet in waren geslaagd op de markt omhoog te duwen ondanks de grote aankopen van Michael Saylor van MicroStrategy en Terra (LUNA) oprichter, Do Kwon. DonAlt zei het volgende:

“Ik denk dat de veronderstelling moet zijn dat dit bearish is en dat dit naar beneden gaat omdat we goed nieuws hadden. We hadden een heleboel altcoins [gaan omhoog], wat echt interessant is omdat dit de hele tijd het geval lijkt te zijn wanneer we deze breakouts hebben waar mensen enthousiast worden en altcoins gaan kopen in plaats van Bitcoin en ETH… En toen lieten we Saylor kopen en Do Kwon kopen met een hoop positief nieuws en de prijzen daalden.”

Hij heeft ook gezegd dat de afwijzing van Bitcoin op het prijsniveau op $45.000 een belangrijke rode vlag is voor de bulls. Volgens DonAlt doet de mislukte uitbraak daarnaast denken aan de marktstructuur van Bitcoin in november, toen BTC bijna naar de $70.000 steeg en zijn vorige alt-time-high verbrak met een maandenlange downtrend als gevolg. Hij zei:

“We zwaaiden omhoog richting $70.000, zwaaiden terug naar beneden, hielden geen $60.000 vast en dat was bearish. Het was heel duidelijk bearish, en het is nu dezelfde setup waar het duidelijk op het lagere tijdsbestek staat, aangezien het op de dagelijkse in plaats van de wekelijkse is, maar het is nog steeds dezelfde setup. Technisch gezien zou je bearish moeten zijn. Uw ongeldigverklaring ligt in de $ 47.000 en uw doel moet [het] bereik laag zijn dat $33.000 is.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN