Crypto-handelaar zegt dat één Ethereum-uitdager ‘super bullish’ lijkt

Een populaire crypto-strateeg en handelaar voorspelt sterke rally’s voor drie Ethereum (ETH) concurrenten en één low-cap altcoin.

Pseudonieme crypto-analist Altcoin Sherpa vertelt zijn 171.400 Twitter-volgers dat hij “super bullish” is op Ethereum-concurrent en smart contract-platform Near (NEAR).

Volgens de cryptostrateeg raakte NEAR zijn aanvankelijke koersdoel op $16, maar hij houdt vast aan zijn stapel omdat hij gelooft dat de altcoin waarschijnlijk $20 zal raken.

“NEAR: besloten niet te verkopen op lage $16s ondanks dat dat al weken mijn plan was. Ga dit nog wat langer HODL (hold on for dear life) voor hogere doelen.”

Image
Bron: Altcoin Sherpa/Twitter


Next up is high-performance blockchain Solana (SOL), waarvan Altcoin Sherpa voorspelt dat deze de komende weken gaat stijgen.

“SOL: heb nog steeds sterk het gevoel dat dit naar $150-$200 gaat voordat zijn run voorbij is. De komende weken zouden bullish moeten zijn voor dit.”

Image
Bron: Altcoin Sherpa/Twitter


Solana wordt verhandeld voor $135 op het moment van schrijven.

Een andere munt op de watchlist van de handelaar is mede Ethereum rivaal Avalanche (AVAX). Volgens Altcoin Sherpa ziet hij AVAX de komende weken rally maken als het in de voetsporen van Solana treedt.

“AVAX: nu SOL het heel goed doet, wat denk je dat AVAX doet? Naar mijn mening zien we dit naar 115 dollar gaan.”

Image
Bron: Altcoin Sherpa/Twitter


Op moment van schrijven wisselt Avalanche voor $100 van hand.

De laatste munt op de lijst van de handelaar is Alpha (ALPHA), de governance, utility en work token van Alpha Finance Labs, een cross-chain decentralized finance (DeFi) platform.

Altcoin Sherpa zegt dat de recente stijging in ALPHA’s volume suggereert dat de altcoin klaar is voor een explosie.

“ALPHA: kent u deze munt nog? Misschien gaat DeFi 1.0 hier hard stijgen. Waanzinnige hoeveelheid volume komt nu binnen. Zou minimaal streven naar lage $0,80 voordat de run voorbij is (en waarschijnlijk hoger).”

Image
Bron: Altcoin Sherpa/Twitter


ALPHA wordt momenteel gewaardeerd op $0,57.