Analist voorspelt stijgingen voor deze drie altcoins

De populaire cryptocurrency-analist, bekend als Altcoin Sherpa, vertelde onlangs aan zijn ruim 170.000 volgers dat hij denkt dat drie altcoins klaar zijn om flink in prijs te stijgen na neerwaartse trends van meerdere maanden.

Hij zei echter ook dat “niemand met gezond verstand” op dit moment oproept tot nieuwe all-time highs in de altcoin-markt. Hij zei daarentegen ook dat veel cryptocurrencies in prijs kunnen stijgen met 2-3x in vergelijking met recente dieptepunten.

Als voorbeeld opgenomen de analist drie crypto-activa waarvan hij denkt dat ze rond de 200% kunnen stijgen vanaf hun dieptepunt van medio. Zo begon hij met aangeven dat Compound (COMP), een DeFi-platform voor het lenen en uitlenen van cryptocurrencies, omhoog kan schieten tot boven de $290. Hij tweette de volgende grafiek:

De handelaar gaf tevens aan dat hij gelooft dat Theta Network (THETA) tot $6.50 zou kunnen stijgen. Theta Network is een peer-to-peer distributieplatform voor video-content. Hij tweette het volgende:

Altcoin Sherpa gaf tot slot aan dat hij ook denkt dat CAKE, de native token voor gedecentraliseerde-beurs Pancakeswap, boven $17 zou kunnen stijgen. Hij ondersteunde deze voorspelling met de volgende grafiek:

Altcoin Sherpa maakte echter ook duidelijk dat hij handelaren niet aanmoedigt om deze drie specifieke cryptocurrencies te kopen. Hij gebruikte ze eerder als voorbeelden van de altcoin-markt. Hij zei dat zijn algemene marktplan draait om Bitcoin (BTC). Hij tweette het onderstaande:

“Actieve marktdeelnemers zullen in deze huidige omgeving het meest worden vaardigheden, ook wel handelaren/rotators genoemd. Het vermoeden is dat de liquiditeit onder deze omstandigheden nog steeds van de ene sector naar de andere zal stromen.

Mijn plan: wacht nog steeds tot BTC $50.000 – $55.000 bereikt en dump dan veel van mijn shitcoin-posities en neem een ​​klein beetje risico. Ik zal nog steeds goede kernposities behouden in veel die ik leuk vind, maar ik zal er een paar verkopen en kijken om te compounden.”