Ethereum

Whales hebben meer dan 4 miljoen ETH gekocht

In een nieuw rapport gaf het grote marktonderzoeksbureau IntoTheBlock aan dat langetermijnhouders van Ethereum (ETH) de afgelopen weken voor miljarden dollars hebben bijgekocht. Het bedrijf gaf aan dat Ethereum-houders voor de lange termijn in een kwestie van weken meer dan vier miljoen Ether gekocht hebben, ter waarde van $12,60 miljard. Het zei het volgende:

“Adressen die Ether meer dan een jaar vasthielden, vergrootte hun posities binnen enkele weken met meer dan vier miljoen ETH toen de prijzen eind januari kelderden. Dit heeft ertoe geleid dat hun bezit jaarlijkse hoogtepunten heeft bereikt, hoewel het de afgelopen dagen is gedaald.”

Vervolgens ging het bedrijf dieper in op de gegevens van de grootste cryptocurrency van dit moment, Bitcoin (BTC). Het gaf aan dat het aantal grote BTC-investeerders de afgelopen maand het snelst groeide:

“In de afgelopen 30 dagen is het aantal adressen met tussen de 1.000 en 10.000 Bitcoin sneller gegroeid dan enig ander. Gezien de piek op 28 februari wezen velen op deze adressen die mogelijk toebehoorden aan Russen gezien hun economische sancties in het licht van de Oekraïense invasie. Er is echter tot nu toe geen bewijs achter deze geruchten.”

Het analysebedrijf merkte verder op dat Ethereum-concurrent Terra (LUNA) waarschijnlijk in de categorie van entiteiten zit met tussen de 1.000 en 10.000 BTC. Het smart contract-platform heeft namelijk massaal BTC gekocht, in een tempo van meer dan $125 miljoen per dag, als middel om zijn stablecoin, TerraUSD (UST), te ondersteunen. Het zei het volgende hierover:

“Een van de grootste nieuwe houders van Bitcoin is Terra’s Luna Foundation Guard. De stichting achter het Terra-platform heeft naar verluidt 125 miljoen dollar [BTC] per dag verzameld.

Terra’s plan is om $3 miljard aan Bitcoin-holdings te bereiken om als onderpand te dienen ter ondersteuning van UST. Dit zou de-pegging van UST voorkomen en tegelijkertijd opwaartse prijsdruk voor Bitcoin creëren.

Gezien Terra’s recente koopactiviteit, hebben ze momenteel waarschijnlijk tussen de 1.000 en 10.000 BTC in hun bezit, een groep die de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN