Polkadot koers analyse

Analist waarschuwt Ethereum en Cardano-handelaren

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in een recente video de potentiële prijspaden voor Ethereum (ETH) en Cardano (ADA) geschetst, na de laatste stijgingen van de toonaangevende smart contract-platforms.

In de nieuwe video vertelde Van de Poppe zijn 164.000 YouTube-abonnees dat de Ethereum koers nu op weg is naar zijn volgende weerstand van $3.500, nadat het erin was geslaagd de eerste hogere high in vier maanden af ​​te drukken. Hij waarschuwde echter ook dat Ethereum kan corrigeren als het zijn weerstand van $3.500 niet doorbreekt:

“Wat je duidelijk wilt zien, is dat we aan kracht beginnen te winnen zodat we nog meer gaan accelereren in plaats van dit omhoog te kruipen. In dat geval denk ik dat we ook die hoogtepunten kunnen beginnen te nemen en als we op dat moment duidelijk geen voortzetting van kracht zullen zien, ben ik van plan om ook daadwerkelijk mijn winst op Ether te nemen en dan verwacht ik onszelf om opnieuw te testen.”

Wat Cardano betreft, zei Van de Poppe dat hij ook verwacht dat de Cardano koers op korte termijn zal gaan stijgen, voordat het een belangrijke corrigerende stap zet. Hij gaf het volgende aan:

“Het lijkt zeer waarschijnlijk dat we de highs hier ($1,30) gaan halen, want dat is het weerstandspunt, een bearish divergentie hebben en dan een corrigerende beweging terug naar $0,95 hebben, aangezien mensen nog steeds graag de winst willen nemen van de posities die ze zijn aan het opbouwen. In die zin zou ik nog geen voortzetting verwachten … We zullen merken dat we het dieptepunt of mogelijk een hoger dieptepunt opnieuw zullen testen voordat we verder kunnen gaan.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN