CryptoBenelux video: Loopring stijgt goed door & VeChain naar $0,07?

Loopring (LRC) heeft een mooie stijging gehad na de aankondiging dat ze een samenwerking met GameStop zijn aangegaan, maar hier schuilt ook een gevaar in, wat kan je verwachten na een stijging als deze. VeChain (VET) heeft op zijn beurt een mooi prijsactie patroon en gaat bij het uitspelen de $0,07 behalen. Wil je nu alle details weten over de koers en de aandachtpunten? Bekijk dan snel deze video.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Bekijk snel deze video om erachter te komen en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!