Ethereum koers

Coin Bureau: Deze Ethereum-concurrent heeft nog veel brandstof in de tank

Een populaire crypto-analist zegt dat de fundamentals van één mid-cap Ethereum-concurrent in tact blijven ondanks de recente prijs pullback van het project.

De pseudonieme Coin Bureau host, Guy, vertelt zijn 1,98 miljoen YouTube abonnees dat Fantom (FTM) “nog steeds veel brandstof in de tank heeft” ondanks een prijscrash die samenvalt met het vertrek van de gerenommeerde decentrale finance (DeFi) ontwikkelaar Andre Cronje uit het project.

Volgens de analist, kunnen Fantom’s on-chain fundamentals sterk genoeg zijn om de altcoin te helpen een lange termijn niveau van ondersteuning vast te houden:

“Terwijl ik deze video opneem, is het bijna 3x gedaald vanaf zijn all-time high, en ik zie een vervelend dubbel-top patroon op de lange termijn prijsgrafieken. Je wilt niet weten waar het doelwit is als dat patroon naar beneden breekt, geloof me.

Maar voor je in paniek raakt, neem even de tijd om te overwegen dat Fantom’s fundamentals er nog steeds zeer sterk uitzien. Om te beginnen, alle FTM toegewezen aan het team en de vroege investeerders zijn eind 2020 onvoorwaardelijk geworden en de kans is groot dat ze al een aanzienlijk deel van die FTM hebben verkocht. Dat is goed, want het betekent dat er in de toekomst minder FTM voor hen is om te verkopen en dat ze dus minder prijsopdrijving kunnen veroorzaken.”

Guy zegt ook dat de adoptie en het gebruik van Fantom nog steeds in een stijgende lijn zitten:

“Fantom heeft meer dan 2,5 miljoen unieke wallet-adressen. En deze trend lijkt niet te vertragen.

Een nog belangrijkere on-chain metriek is het aantal dagelijkse transacties, dat een beetje een duikvlucht heeft genomen, maar desalniettemin in een sterke lange termijn uptrend blijft.

In termen van total value locked, heeft Fantom ook wat vertraging gezien aan die kant, maar is ook in een lange-termijn uptrend.”

Volgens de Coin Bureau host, is een andere reden om bullish te zijn dat FTM in de nabije toekomst beschikbaar zou kunnen worden voor een breder aantal gebruikers en investeerders:

“FTM’s recente notering op Binance US suggereert ook dat het een notering zou kunnen krijgen op andere Amerikaanse exchanges, wat zou resulteren in nog meer investeringen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN