Bitcoin, $42.500 in zicht! Cryptosancties Rusland? Ripple bullish! $1.00 mogelijk?


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Vandaag nemen we Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) en axie infinity (AXS) mee! Ook werpen we een blik op de Amerikaanse wetsvoorstellen tegen cryptobedrijven en de risico’s van cryptocurrencies. Bekijk het nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegramkanaal en klik hier!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.