Altcoins

Deze zeven altcoins zien er uit als een goede koop!

Het populaire bedrijf omtrent blockchain-analyse, Santiment, heeft in een recente tweet zeven altcoins opgesomd die momenteel ernstig oversold zijn, wat betekent dat de munten een grote kans hebben om op korte termijn een stijging door te maken. Het tweette het volgende:

“Terwijl cryptoprijzen hun volatiele patronen voortzetten, hebben altcoins beslist verschillende paden en resultaten laten zien op basis van gemiddelde handelsrendementen. Door meerdere tijdframes voor resultaten te gebruiken, zien we de overgrote meerderheid van altcoins als oververkocht, hoewel een verdere daling ook heel goed mogelijk is.”

Schaalbare smart contract-enabled blockchain Fantom (FTM), uitwisselings- en betalingsprotocol Loopring (LPC), fan-engagement tokens platform Chiliz (CHZ) en Enjin Coin (ENJ), een platform dat wordt gebruikt om de waarde van non-fungible tokens (NFT’s) te ondersteunen, zijn allemaal tussen 60% en 80% gedaald ten opzichte van hun recordhoogtes.

Gedecentraliseerde uitwisselingsaggregator 1inch (1INCH), layer-2-schaaloplossing Skale (SKL) en Curve DAO Token (CRV), een gedecentraliseerd financieel (DeFi) platform dat is ontworpen voor de handel in stablecoin, zijn met 84% tot 96% gedaald ten opzichte van hun ooit hoogtepunten.

Het analysebedrijf zei tevens dat, na een bounce van de cryptomarkt, die de Bitcoin koers boven $39.000 duwde, de “opmerkelijke winnaars” de privacymunten Monero (XMR) en Zcash (ZEC) zijn, evenals het bestandsopslagprotocol Aweave (AR) en het microbetalingsnetwerk Toncoin (TON). Het tweette het volgende:

“Cryptoprijzen gaan de afgelopen 24 uur weer de goede kant op. Bitcoin is weer bescheiden gestegen tot boven de $39,2k en Ethereum is weer boven de $2.600. Opvallende winnaars zijn ZEC (+16%), TON (+13%), AR (+10%) en XMR (+9%).”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN