Coin Bureau vergelijkt zes altcoins om te staken

Het gezicht van het populaire crypto-YouTube-kanaal Coin Bureau heeft zijn keuzes met betrekking tot het staken van crypto gedeeld. In een nieuwe video legde Guy uit dat hij de zes tokens aan de meetlat heeft gelegd op basis van vijf belangrijke criteria. De tokens worden vergeleken op het minimumbedrag dat vereist is om te staken, de ontrgrendelingsperiode, het verminderen van het risico wanneer validators fouten maken, de aangeboden rente (APY) en het potentieel van koerswinst.

De eerste altcoin die behandeld werd door Guy is Avalanche (AVAX). Hij had het volgende te zeggen over het layer-1 smart contract-platfrom:

“Avalanche heeft zichzelf bewezen als een van de beste alternatieven voor Ethereum vanwege de implementatie van de Ethereum Virtual Machine (EVM), die bijna 5x sneller is dan andere EVM-implementaties.”

De tweede altcoin die door guy behandeld werd is het scalable cross-chain network Cosmos (ATOM). Dit viel Guy op:

“Cosmos maakt gebruik van een nieuw proof-of-stake-mechanisme genaamd Tendermint, waarmee zijn blockchain tot 10.000 transacties per seconde kan verwerken. Cosmos staking beloningen zijn momenteel ongeveer 15% per jaar voor delegators die hun ATOM voor 21 dagen moeten opsluiten. Er is geen minimale inzet, slashing penalty’s zijn minimaal.”

het scalable gedecentraliseerde blockchain-platform Cardano (ADA) is het volgende project dat onder de loep werd genomen. Hij zei hierover het volgende:

“Cardano’s stakingsbeloningen zijn momenteel 5% per jaar, wat aan de onderkant van het stakings-belonings-spectrum ligt, maar gepaard gaat met een aantal serieus aantrekkelijke afwegingen. Er is geen minimale inzet voor delegators, er is geen lock-up of ontgrendelingsperiode voor een staked ADA en er is geen risico op slashing.”

Guy keek vervolgens naar het blockchain-platform Fantom (FTM). Hij zei:

“De belangrijkste reden waarom ik FTM houd, is omdat Fantom enkele van de beste ontwikkelaars in cryptocurrency heeft. Fantom is ook een van de weinige crypto-projecten die een aantal serieuze partnerschappen met overheden en openbare instellingen heeft veiliggesteld.”

De gastheer van Coin Bureau ging vervolgens door met Harmony (ONE). Hij vindt dit een leuk project vanwege het feit dat het een Ethereum (ETH) – concurrent is dat te maken heeft gehad met felle concurrentie van Avalanche, Fantom en Ethereum. Hij zei hierover het volgende:

“Harmony heeft de meeste ruimte om te groeien van alle cryptocurrency op deze lijst. Helaas ziet de prijsgeschiedenis voor ONE er lang niet zo mooi uit als andere altcoins in de top 100, maar het blijft in een relatief lange termijn uptrend.”

De laatste altocin die in de video genoemd werd is het open-source gedecentraliseerde blockchain-netwerk van Algorand (ALGO). Guy liet het volgende los over Algorand:

“Deze stakingsbeloning kan worden verhoogd tot bijna 10% per jaar als u deelneemt aan het governanceproces van Algorand. Merk op dat dit percentage verandert afhankelijk van verschillende parameters.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!