Ravencoin

Veel houders van Cardano (ADA) en Shiba Inu (SHIB) maken verlies

Volgens nieuwe gegevens van crypto-databedrijf IntoTheBlock staat de meerderheid van de houders van Cardano (ADA) en Shiba Inu (SHIB) nog steeds verlies, ondanks het feit dat de algehele cryptomarkt recentelijk een opleving heeft meegemaakt.

ADA nog geen goede investering gebleken

Om te bepalen welke houders nog onder water staan, kijkt het bedrijf naar wallets met een Cardano-saldo, identificeert het gemiddelde aankoopbedrag aan munten en vergelijkt het cijfer met de huidige prijs van ADA.

IntoTheBlock laat zien dat 84% van de ADA-houders geen winst maakt en/of zelfs verlies lijdt, zelfs na de rally van 28,8% van Cardano van een zevendaags dieptepunt van $0,74 naar de huidige prijs van $0,95. Het crypto-inzichtenbedrijf onthult ook dat slechts 12% van de ADA-houders winst staat, terwijl 4% break-even staat.

SHIB-investeerders maken ook veelal verlies

Kijkend naar de meme-munt Shiba Inu, laat IntoTheBlock zien dat 55% van de SHIB-eigenaren verliezen lijdt, terwijl 39% winst maakt en 7% break-even staat. Op het moment van schrijven handelt SHIB op $0,000027, een stijging van bijna 30% ten opzichte van het zevendaagse dieptepunt van $0,000021.

Andere munten die het iets beter doen

IntoTheBlock houdt ook de winstgevendheid bij van houders van het virtual reality-platform Decentraland (MANA). Volgens het analysebedrijf is 47% van de MANA-houders in the money en heeft 42% verliezende posities. De rest is break-even.

Wat betreft investeerders van de andere bekende meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE), onthult IntoTheBlock dat 51% van de DOGE-houders momenteel winst maakt, terwijl 43% verlies maakt en 6% break-even staat.

Als deze cijfers echter vergelijken met Ethereum (ETH), dan is duidelijk te zien dat dit een betere investering geweest zou zijn voor veel investeerders. Het bedrijf meldt namelijk dat de meerderheid van de houders van Ethereum winst maken, aangezien 73% groene cijfers kunnen overleggen, 23% rood staan en slechts 4% break-even staat.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN