Bedrijven

Crypto-bedrijven zullen worden beloond op de lange termijn, aldus Voyager CEO

Het opstarten en het leiden van crypto-bedrijven is een moeilijke reis waar er risico’s genomen dienen te worden. Stephen Ehrlich, de mede-oprichter en CEO van Voyager Digital, is van mening dat geduld de sleutel is tot succes. Ook zullen de beloningen op de lange termijn echt zichtbaar zijn.

Veel mensen hebben tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van crypto-gerelateerde bedrijven. Rapporten over 2021 laten zien dat meer dan $30 miljard aan investeringen uit durfkapitaal vloeide. Volgens Ehrlich zullen deze particuliere bedrijven zeker op de lange termijn de vruchten plukken van hun geloof in cryptocurrencies. Ook gelooft hij dat investeerders in overheidsbedrijven op de lange termijn zullen worden beloond. Hij zei hierover het volgende:

“In 2021 presteerde Bitcoin beter dan alle belangrijke activaklassen, one-upping ruwe olie, NASDAQ, de S & P 500 en goud. Bovendien evolueert het aantal ‘hodlers’ in een positieve richting, wat de levensvatbaarheid van crypto op de lange termijn aangeeft.”

Ehrlich merkte daarnaast op dat de algehele groei van het crypto-ecosysteem zich manifesteert in de introductie van voordeel-programma’s. Hiermee wordt onder andere de mogelijkheid tot het krijgen van salaris in Bitcoin (BTC) bedoeld. Hij zei:

“Een dergelijke mainstream adoptie is een ongelooflijk teken – niet alleen zijn mensen bereid om crypto te kopen en te verhandelen, maar ze zijn ook bereid om ervoor te werken. Als samenleving gaan we vooruit in een richting die meer waarde toevoegt aan cryptocurrencies.”

Ook deelde Ehrlich zijn ervaringen over het runnen van zijn bedrijf. Hij gaf het volgende aan:

“Het meest recente kwartaal van Voyager was ons beste ooit, dus ik voel zeker dat het een geweldige tijd is om in crypto te zijn.”

Crypto zal steeds meer een veilige haven worden op de lange termijn voor toekomstige generaties. Deze mening van Ehrlich is gevormd door de momenteel hoge inflatie en oplopende staatsschuld van de VS. Volgens hem is een van de belangrijkste voordelen van crypto dat het economische gelijkheid creëert. Grote groepen hebben in het verleden namelijk goede mogelijkheden gemist doordat er geen toegang was tot het investeren. Hij vindt het enorm bevredigend dat bedrijven nu kansen bieden om rijkdom op te bouwen voor deze sector. Dat is volgens hem ook een groot voordeel van de industrie.

Er zijn echter ook uitdagingen waarmee crypto-bedrijven mee worden geconfronteerd. Het beleid en de regelgeving zijn hierbij de meest onzekere factor. De meeste problemen zijn namelijk directe gevolgen van het succes van de industrie. Hij merkte het volgende op:

“Met een breder, meer omvattend ontwerp van regelgevende infrastructuur specifiek voor digitale activa, kan de crypto-industrie floreren.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN